Sonbaharın hüznünü iliklerinize kadar hissettirecek bir star: Göksel

Göksel
Göksel

"Aşk hep mi hüsran, ben yine darmadağın; düşmüyor dilimden hicran hep şarkılarım" derken oldukça doğru söylüyor Göksel; hicran hep şarkıları.

"Yüzümdeki boyalar beni ne kadar saklar
Gülümserim bazen önce kalbime hep atar
Rengarek ışıklarda yüzüm ne kadar parlar
Bir çeker bıçağımı kalbime saplar" diyor Göksel bir şarkısında; çünkü o da aşık oldu, o da aldatıldı, o da terk edildi, e o da kırıldı.
İşte sonbaharın hüznünü iliklerinize kadar hissettirecek Göksel şarkıları...

Müziği duyunca depresyon başlıyor!

                                    Göksel Demirpençe, 25 Kasım 1971'de İstanbul'da doğan Türk şarkıcı, hem besteci hem şarkı sözü yazarı.
Müziği duyunca depresyon başlıyor! Göksel Demirpençe, 25 Kasım 1971'de İstanbul'da doğan Türk şarkıcı, hem besteci hem şarkı sözü yazarı.
Felsefeden sanat dünyasına...

                                    Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü'ndeki eğitimini yarıda bırakıp profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlayan sanatçı, 2002-2007 yılları arasında kendi gibi söz yazarı olan Alper Erinç ile evli kalmıştır.
Felsefeden sanat dünyasına... Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü'ndeki eğitimini yarıda bırakıp profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlayan sanatçı, 2002-2007 yılları arasında kendi gibi söz yazarı olan Alper Erinç ile evli kalmıştır.
İlk popüler parçası "Sabır"

                                    İlk albümü kendi bestelerinden oluşan Yollar, Sarp Özdemiroğlu prodüktörlüğünde 1997 yılında yayınlandı.Albümün ses getiren ilk parçası "Sabır" oldu.
İlk popüler parçası "Sabır" İlk albümü kendi bestelerinden oluşan Yollar, Sarp Özdemiroğlu prodüktörlüğünde 1997 yılında yayınlandı.Albümün ses getiren ilk parçası "Sabır" oldu.
İkinci albümde depresyondayız!

                                    İkinci albümü Körebe 2001'de piyasaya çıktı; bu albümün en popüler şarkısı ise, "Depresyondayım" oldu.
İkinci albümde depresyondayız! İkinci albümü Körebe 2001'de piyasaya çıktı; bu albümün en popüler şarkısı ise, "Depresyondayım" oldu.
70'li yılların şarkılarını seslendirdi

                                    Göksel, Alper Erinç prodüktörlüğünde 2003 yılında Söz Ver, 2005 yılında Arka Bahçem ve 2007 yılında çıkış şarkısı olarak Yarabbi Şükür, Ay'da Yürüdüm albümüyle müzikseverlerle buluştu. 2009 Mayıs ayında yayınlanan Mektubumu Buldun mu İle 2010 yılında Hayat Rüya Gibi albümlerinde 70'li yılların şarkılarını yeniden seslendirdi. Yine 2012 yılında Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde Bende Bi' Aşk Var isimli albümü çıkaran Göksel, büyük beğeni topladı.
70'li yılların şarkılarını seslendirdi Göksel, Alper Erinç prodüktörlüğünde 2003 yılında Söz Ver, 2005 yılında Arka Bahçem ve 2007 yılında çıkış şarkısı olarak Yarabbi Şükür, Ay'da Yürüdüm albümüyle müzikseverlerle buluştu. 2009 Mayıs ayında yayınlanan Mektubumu Buldun mu İle 2010 yılında Hayat Rüya Gibi albümlerinde 70'li yılların şarkılarını yeniden seslendirdi. Yine 2012 yılında Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde Bende Bi' Aşk Var isimli albümü çıkaran Göksel, büyük beğeni topladı.
"Sen Orda Yoksun"

                                    Göksel, dijital platformda yılın en çok indirilen şarkısı "Acıyor" ile Altın Kelebek, Avrupa Gazeteciler Derneği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ödüllerine layık görüldü. Göksel üçüncü video klibi Yalnız Kuş'u 2012 Kasım ayında yayınladı. 2013 Türkiye Video Müzik Ödüllerin'de "En iyi kadın şarkıcı" ödülünü aldı. 2015 albümü Sen Orda Yoksun'da ise Denize Bıraksam ve Gittiğinde şarkıları ile popüler oldu.
"Sen Orda Yoksun" Göksel, dijital platformda yılın en çok indirilen şarkısı "Acıyor" ile Altın Kelebek, Avrupa Gazeteciler Derneği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ödüllerine layık görüldü. Göksel üçüncü video klibi Yalnız Kuş'u 2012 Kasım ayında yayınladı. 2013 Türkiye Video Müzik Ödüllerin'de "En iyi kadın şarkıcı" ödülünü aldı. 2015 albümü Sen Orda Yoksun'da ise Denize Bıraksam ve Gittiğinde şarkıları ile popüler oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >