Sonunda bu da oldu! Bakın metroya neyle bindi

Metro
Metro

Metroya binen adamın yanında taşıdığı şey, görenleri şaşkına çevirdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde bulunan bir metro hattında kayıtlara geçen olay, oldukça komik görüntülere sahne oldu.

Komik görüntülere neden oldu!
New York'ta IRT Lexington Avenue metro hattında yaşanan ilginç, komik görüntülere sahne oldu. Büyük bir çaba sarf edip yanında kanepe taşıyarak metroya binen adamın görüntüleri, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.
Komik görüntülere neden oldu! New York'ta IRT Lexington Avenue metro hattında yaşanan ilginç, komik görüntülere sahne oldu. Büyük bir çaba sarf edip yanında kanepe taşıyarak metroya binen adamın görüntüleri, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.
Şoke eden metro seyahati
Görüntülerde koltuğu trene binene kadar sürükleyen adam, en sonunda amacına ulaştı. İstasyonda bulunan bir kişi tarafından kaydedilen görüntüye, bu kez metronun içinde bulunan bir başka kişinin çektiği görüntü devreye giriyor. Metronun içinde kanepesine oturarak yolculuk eden adam, yolcular tarafından da bir hayli ilgi görüyor. İşte hem ilginç hem de eğlenceli anları gösteren kanepeyle metroya binen adamın o görüntüsü.
Şoke eden metro seyahati Görüntülerde koltuğu trene binene kadar sürükleyen adam, en sonunda amacına ulaştı. İstasyonda bulunan bir kişi tarafından kaydedilen görüntüye, bu kez metronun içinde bulunan bir başka kişinin çektiği görüntü devreye giriyor. Metronun içinde kanepesine oturarak yolculuk eden adam, yolcular tarafından da bir hayli ilgi görüyor. İşte hem ilginç hem de eğlenceli anları gösteren kanepeyle metroya binen adamın o görüntüsü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >