Sonunda bu da oldu! Müzikli işkenceye sosyal medyadan tepki yağmuru

Ağustos böceği
Ağustos böceği

Ağustos böceğine müzikli işkence paylaşımına, sosyal medyada tepki yağdı!

Muğla'da öğretmenlik yapan Y.D., sosyal medyada, masaya bantlanmış ve iki yanında kulaklık bulunan ağustos böceği fotoğrafını, yöresel şiveyle yazdığı notla paylaştı. Tepki çeken Y.D., ardından fotoğrafı başka bir yerden aldığını ve espri olsun diye paylaştığını öne sürdü.

İşkence edip sosyal medyadan paylaştı
Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Y.D., Facebook hesabından masaya bantlanmış ve iki yanında kulaklık bulunan ağustos böceği fotoğrafı paylaştı. Y.D. bu paylaşıma, yöresel şiveyle, "Gara sabahtan beri gulaamı guruttu cavırın böcesi. Şimdi sıra bende. Ferdi Baba'dan 'Huzurum Kalmadı' dinliyor" notunu ekledi.
İşkence edip sosyal medyadan paylaştı Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Y.D., Facebook hesabından masaya bantlanmış ve iki yanında kulaklık bulunan ağustos böceği fotoğrafı paylaştı. Y.D. bu paylaşıma, yöresel şiveyle, "Gara sabahtan beri gulaamı guruttu cavırın böcesi. Şimdi sıra bende. Ferdi Baba'dan 'Huzurum Kalmadı' dinliyor" notunu ekledi.
''Aklı başında insan böyle bir şey yapmaz''
Muğla Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Başkanı Türkan Dağdelen, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Dağdelen, "Bu öğretmeni, öğrencilerine kötü örnek olmaktan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet ettik. Evlatlarımızı kimlere emanet ettiğimizi bir defa daha düşünmeliyiz. Eğitimci dediğimiz bu kişinin ciddi psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum. Akıl başında bir insan, kesinlikle böyle bir şey yapmaz" dedi.
''Aklı başında insan böyle bir şey yapmaz'' Muğla Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Başkanı Türkan Dağdelen, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Dağdelen, "Bu öğretmeni, öğrencilerine kötü örnek olmaktan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet ettik. Evlatlarımızı kimlere emanet ettiğimizi bir defa daha düşünmeliyiz. Eğitimci dediğimiz bu kişinin ciddi psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum. Akıl başında bir insan, kesinlikle böyle bir şey yapmaz" dedi.
İşte o paylaşım!
Öğretmen Y.D. ise, tepkilerin ardından fotoğrafı kendisinin çekmediğini, başka bir yerden aldığını ve espri olsun diye paylaştığını iddia etti.
İşte o paylaşım! Öğretmen Y.D. ise, tepkilerin ardından fotoğrafı kendisinin çekmediğini, başka bir yerden aldığını ve espri olsun diye paylaştığını iddia etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >