Sosyal medya olmadan yaşayabilir misiniz?

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza birçok yeni tabir ve alışkanlık girdi.

Modern çağ, insanları teknolojinin esiri haline getirdi. Zaman ve teknoloji geliştikçe alışkanlıklarımız da değişti. İşte son 10 yılda teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren yeni kavramlar;
Akıllı telefon
Akıllı telefonu olmayan kaldı mı acaba? Her yaştan insan, neredeyse günün büyük bir bölümünü telefonla uğraşarak geçiriyor.
Akıllı telefon Akıllı telefonu olmayan kaldı mı acaba? Her yaştan insan, neredeyse günün büyük bir bölümünü telefonla uğraşarak geçiriyor.
Bloglar ve blog yazarları
Bir zamanlar bilgi edinmek için kitap karıştıran insanlar şimdiler arama motorunun başına geçiyor. Birçok konuda deneyimli insanların görüşüne başvurmak isteyenler ise özellikle blog yazarlarını takip ediyor.
Bloglar ve blog yazarları Bir zamanlar bilgi edinmek için kitap karıştıran insanlar şimdiler arama motorunun başına geçiyor. Birçok konuda deneyimli insanların görüşüne başvurmak isteyenler ise özellikle blog yazarlarını takip ediyor.
Sosyal medya
Neredeyse günümüzün yarısından fazlası sosyal medyada geçiyor. Birçok kişi anı yaşamak yerine anı paylaşmaktan mutluluk duyuyor.
Sosyal medya Neredeyse günümüzün yarısından fazlası sosyal medyada geçiyor. Birçok kişi anı yaşamak yerine anı paylaşmaktan mutluluk duyuyor.
Akıllı saatler
Akıllı saatler de hayatımızın olmazsa olmazlarından.
Akıllı saatler Akıllı saatler de hayatımızın olmazsa olmazlarından.
Organik gıdalar
Güven duyduğumuz şeylerin sayısı o kadar azaldı ki. Yediğimiz içtiğimiz birçok şey katkı maddesi dolu. Hal böyle olunca organik sertifikası olmayan ürünler tüketmemeye başladık.
Organik gıdalar Güven duyduğumuz şeylerin sayısı o kadar azaldı ki. Yediğimiz içtiğimiz birçok şey katkı maddesi dolu. Hal böyle olunca organik sertifikası olmayan ürünler tüketmemeye başladık.
Online alışveriş
Modern çağ, herkesin tempolu çalışmasını gerektiriyor. Yaşamaya bile vakit bulamayanlar çözümü online alışverişte buluyor.
Online alışveriş Modern çağ, herkesin tempolu çalışmasını gerektiriyor. Yaşamaya bile vakit bulamayanlar çözümü online alışverişte buluyor.
Selfie
Selfie olmadan asla.
Selfie Selfie olmadan asla.
Emoji
Yüz yüze iletişimin neredeyse dibe vurduğu bu dönemde karşımızdakilere duygularımızı emojilerle ifade etmeye başladık.
Emoji Yüz yüze iletişimin neredeyse dibe vurduğu bu dönemde karşımızdakilere duygularımızı emojilerle ifade etmeye başladık.
Modern çağ hastalıkları
Modern çağ yeni yeni hastalıkların da türemesine neden oldu.
Modern çağ hastalıkları Modern çağ yeni yeni hastalıkların da türemesine neden oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >