Steam 'iki macera oyununu' ücretsiz hale getirdi

Steam, Estranged serisini ‘ücretsiz erişime’ açtı.

Steam kullanıcılarının büyük bir beğeniyle karşıladığı Estranged: Act 1 ve Estranged: Act 2, Steam’in kararıyla ücretsiz olarak erişime açıldı. Ücretsiz oyunlar, birçok kullanıcıyı kendine çekmeyi başarabilir.

Macera ve tek oyunculu oyunları seven kullanıcılar için müjdeli haber Steam’den geldi. Steam, ‘yoğun fırtına ve zorlu hava koşulları sonrası ıssız bir adada mahsur kalan karakterin anakaraya dönme çabasını’ anlatan Estranged serisini ücretsiz biçimde erişime açtı. Birçok kullanıcının ilgiyle yaklaştığı ve çok sayıda kullanıcıya sahip olan oyunlar ücretsiz olması akabinde daha geniş kitlelere ulaşabilir.

Estranged: Act 1, görkemli hikayesi ve üstün görüntü kalitesiyle ilgi çekiyor.
Estranged: Act 1, görkemli hikayesi ve üstün görüntü kalitesiyle ilgi çekiyor.

24 farklı dil desteğini bünyesinde barındıran ve Steam’in en iddialı serileri arasında değerlendirebileceğimiz Estranged: Act 1 ve Estranged: Act 2’nin ne kadarlık bir süre için ücretsiz durumda olduğu henüz bilinmese de sosyal medya ve oyun forumlarında çok sayıda oyun tutkununun bu oyunları indirme yarışına girdiği ortada.

Sistem gereksinimleri nasıl?

Estranged: Act 1’i Windows’ta ve Mac’te çalıştırmak için 1024 MB RAM, 2.2 GHz işlemci, NVIDIA GeForce 8 ya da ATI X1600, DirectX Sürüm 9.0 ve 6 GB depolama alanı yetiyor. Estranged: Act 2 için ise 2.5 GHz işlemci, 4 GB RAM, GeForce GTX 470 ya da Radeon 6870 HD ve üzeri grafik kartı, 6 GB depolama alanı gerekiyor.

Estranged: Act 2, Steam’in en ilgi çekici oyunlarından biri olarak değerlendiriliyor.
Estranged: Act 2, Steam’in en ilgi çekici oyunlarından biri olarak değerlendiriliyor.

Şu an için tamamıyla ücretsiz olan Estranged: Act 1 ve Estranged: Act 2, Windows, Mac ve Linux için yayınlanmış durumda…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >