Steam'de kısa süreliğine ücretsiz olan Outlast'ı kaçırmayın

Steam'de ücretsiz olarak satılacak oyun: Outlast Deluxe Edition.
Steam'de ücretsiz olarak satılacak oyun: Outlast Deluxe Edition.

Dünya genelinde en korkutucu oyunlardan biri olarak nitelendirilen Outlast, Humble Bundle yaz sonu indirimleri adı altında 23 Eylül 2017 saat 19.00'a kadar ücretsiz biçimde elde edilebilecek.

Dünyanın en korkunç oyunlarından biri olarak gösterilen Outlast,"Humble Bundle" ismiyle anılan yaz sonu indirimleri kapsamında ücretsiz olarak oyuncularla buluşabilecek. Oyun,Steam üzerinde 31 TL'ye alıcı bulurken indirim neticesinde ücretsiz şekilde alınabilmesi birçok oyuncuyu heyecanlandırdı. Steam üzerinden bir kez indirildiği takdirde sonsuza kadar kütüphanede kendine yer bulabilen oyun, DLC paketini de ek olarak size sunmuş olacak.

Outlast: Deluxe Edition ismiyle satılan pakete ücretsiz olarak sahip olmak için öncelikle Humble Bumble hesabı açmak ve bu hesapta yönlendirmeleri takip ederek Steam'i doğrulamak gerekiyor. Oyun Steam olmadan da oynanabiliyor olsa da içerik kaybı olmaması adına Steam üzerinden oynanması daha avantajlı denebilir. Bu işlemler gerçekleştirildikten sonra Outlast: Deluxe Edition’ın linkine ulaşarak“Add to Cart” butonuna tıklamalı ve ortaya çıkan pencere üzerinden “Get it for free!” bağlantısına tıklamalısınız. Bu işlemlerin ardından mail adresinize gelen linke tıklayarak Steam koduna ulaşabilirsiniz.

Outlast: Deluxe Edition'ın Steam'de ücretsiz olarak satılması fırsatını kaçırmamak isteyen oyunseverler ellerini çabuk tutmalı...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >