Survivor 2017'de eleme gecesi! İşte elenen isim

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Survivor son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. İşte dün gece elenen isim!

Survivor son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı.

Adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem'in adını verdiği İlhan; Elif ve Ogeday'ın ardından elemeye kaldı.

İşte elenen isim!

Artık bireysel oynanacak!
Gönüllüler takımı bu sonuçla iki kişi kalınca, Acun Ilıcalı oyunların artık bireysel oynanacağını açıkladı.
Artık bireysel oynanacak! Gönüllüler takımı bu sonuçla iki kişi kalınca, Acun Ilıcalı oyunların artık bireysel oynanacağını açıkladı.
Gönüllüler kazandı
Survivor son bölümde ünlüler ile gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.Oyunu 10'a 3 gibi farklı bir skorla gönüllüler kazandı.
Gönüllüler kazandı Survivor son bölümde ünlüler ile gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.Oyunu 10'a 3 gibi farklı bir skorla gönüllüler kazandı.
En az oyu Elif aldı
Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem'in adını verdiği İlhan; Elif ve Ogeday'ın ardından elemeye kaldı. En az SMS oyunu alan Elif Survivor'dan elendi.
En az oyu Elif aldı Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem'in adını verdiği İlhan; Elif ve Ogeday'ın ardından elemeye kaldı. En az SMS oyunu alan Elif Survivor'dan elendi.
Elif elendi!
En az SMS oyunu alan Elif, Survivor'dan elendi.
Elif elendi! En az SMS oyunu alan Elif, Survivor'dan elendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >