Tarım Kredi 'fiyatlar uygun değilmiş' iddiasına fiyat listesiyle yanıt verdi

Arşiv
Arşiv

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bir gazetede, 'fiyatlar gayet uygun değilmiş' başlığıyla yer alan haber üzerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki fiyatların incelendiği belirtilerek "Şirketin marketlerine ait olduğu iddia edilen fiyatlar üzerinden yanlış ve yanıltıcı bir haber yapılmıştır" denildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ürünlerinin pahalı olduğunu yönündeki haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada "Yine bir başka günlük gazetede ise 'Fiyatlar Gayet Uygun Değilmiş' manşetiyle verilen haberde, Tarım Kredi Kooperatif marketlerdeki fiyatların incelendiği belirtilerek şirketimizin marketlerine ait olduğu iddia edilen fiyatlar üzerinden yanlış ve yanıltıcı bir haber yapılmıştır. İnternet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan da duyurduğumuz üzere belirtilen fiyatlar, Tarım Kredi Kooperatif marketlerin gerçek fiyatlarını yansıtmamaktadır" denildi.

Haberde iddia edilen fiyatlar ile Tarım Kredi market fiyatları
Haberde iddia edilen fiyatlar ile Tarım Kredi market fiyatları

"Koopmarket ve Koopgell demo çalışmaları devam ediyor"

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin ülke genelinde teşkilatlanmış 1615 kooperatifi, 200 hizmet bürosu ve 800 binden fazla ortağıyla Türkiye'nin en büyük çiftçi kuruluşu olduğu belirtilirken, "13 farklı ilde kurulan lojistik merkezleri sayesinde dönüştürülen birim kooperatifleri, gross marketleri ve Kooperatif Marketleri ile birlikte toplamda 733 noktada tüketicilerimizin istifadesine sunmuştur. Ayrıca bayi formatımız olan Koopmarket ve internetten hızlı alışveriş imkanı sağlayan Koopgell ile ilgili demo çalışmalarımız devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >