Tekirdağ'da ilginç kaza: Otomobil 10 metreden yere çakıldı

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından düştü
Otomobil 10 metrelik istinat duvarından düştü

Tekirdağ Süleymanpaşa'da görenleri hayrete düşüren bir kaza yaşandı. Seyir halindeki bir araç yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından düştü. Ters dönen otomobildeki anne yaralanırken, küçük kızı ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'ya bağlı Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eylem K. isimli kadının idaresindeki 59 ED 292 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi ile bir sitenin çitlerini aşıp yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından aşağıya uçtu. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinden fotoğraf -İHA
Olay yerinden fotoğraf -İHA

Kazada anne yaralandı, kızı yara almadan kurtuldu

Olay yerine gelen ekipler 10 metreden yere çakılan otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan 3 yaşındaki kızı Zeynep K.'yi araçtan çıkarıldı. Otomobilin yere çakılması ile sürücü anne Eylem K. hafif şekilde yaralanırken, minik kızı kazayı yara alamdan kurtuldu. Sürücü Eylem K. olay yerinde ilk müdahalesi yapılarak sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, 10 metreden yere çakılan otomobil kurtarıcı yardımıyla çekildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >