Televizyon yediği için değil muz yediği için midesi ağrıyan adam

Michel Lotito
Michel Lotito

Bu insanların midelerinden çıkar şeylere inanamayacaksınız.

İnsanların garip alışkanlıkları karşısında siz de küçük dilinizi yutabilirsiniz!
Önüne gelen her şeyi yiyordu

                                    
                                    Mösyö Mangetout lakabıyla tanınan Fransız şovmen Michel Lotito çocuk yaşından itibaren metal, cam, plastik vs. aklınıza gelebilecek her şeyi yemeye başladı. Lotito'nun sindirim sistemi normal insanlardan çok farklıydı. 2007 yılında vefat eden Lotito'nun midesi yatak, televizyon, tekerlek gibi her türlü eşyayı sindirebiliyordu. Usta şovmen verdiği bir demeçte muz ve yumurtanın midesini ağrıttığını söylemişti.
Önüne gelen her şeyi yiyordu Mösyö Mangetout lakabıyla tanınan Fransız şovmen Michel Lotito çocuk yaşından itibaren metal, cam, plastik vs. aklınıza gelebilecek her şeyi yemeye başladı. Lotito'nun sindirim sistemi normal insanlardan çok farklıydı. 2007 yılında vefat eden Lotito'nun midesi yatak, televizyon, tekerlek gibi her türlü eşyayı sindirebiliyordu. Usta şovmen verdiği bir demeçte muz ve yumurtanın midesini ağrıttığını söylemişti.
El bombası yuttu

                                    
                                    Bir intihar bombacısı, pimi nasıl çekeceğini düşünmeden el bombasını yuttu. Sonrasında bu ihtimal aklına gelince de hastaneye gitmek zorunda kaldı. Elbette ki terörist tutuklandı.
El bombası yuttu Bir intihar bombacısı, pimi nasıl çekeceğini düşünmeden el bombasını yuttu. Sonrasında bu ihtimal aklına gelince de hastaneye gitmek zorunda kaldı. Elbette ki terörist tutuklandı.
Mide ağrısı şikayetiyle gitti

                                    
                                    Hollanda'da yaşayan bir kadın mide ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Çekilen röntgen doktoru şok etti. Kadının midesinde çok sayıda kaşık ve çatal sapı vardı. Kadın çatal ve kaşıkları yuttuğunu ancak bıçaktan uzak durduğunu itiraf etti. Yapılan operasyonla kadının midesi metallerden temizlendi.
Mide ağrısı şikayetiyle gitti Hollanda'da yaşayan bir kadın mide ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Çekilen röntgen doktoru şok etti. Kadının midesinde çok sayıda kaşık ve çatal sapı vardı. Kadın çatal ve kaşıkları yuttuğunu ancak bıçaktan uzak durduğunu itiraf etti. Yapılan operasyonla kadının midesi metallerden temizlendi.
Kolye değil mıknatıs

                                    
                                    Küçük bir çocuk evdeki mıknatısları şeker zannetti ve hepsini tek tek yuttu. Mıknatıslar midede bir araya gelince de ortaya bu garip şekil çıktı.
Kolye değil mıknatıs Küçük bir çocuk evdeki mıknatısları şeker zannetti ve hepsini tek tek yuttu. Mıknatıslar midede bir araya gelince de ortaya bu garip şekil çıktı.
Saç yumağı

                                    
                                    18 yaşındaki genç kadın mide ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Cerrahi operasyonla kadının midesinden devasa bir saç topu çıkarıldı. Kadın ameliyattan hemen önce çocukluğundan beri kendi saçlarını yediğini itiraf etti.
Saç yumağı 18 yaşındaki genç kadın mide ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Cerrahi operasyonla kadının midesinden devasa bir saç topu çıkarıldı. Kadın ameliyattan hemen önce çocukluğundan beri kendi saçlarını yediğini itiraf etti.
Evlenme teklifi kabusu
Genç adam sevgilisine evlenme teklif etmeye karar verdi. Aldığı yüzüğü tatlının içerisine saklayan adam hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Kadın pastanın içindeki yüzüğü fark etmedi ve yuttu. Adam, evlilik sürprizi için tatlıda yüzük olduğunu anlatmaya çalışsa da kadın ikna olmadı. Mide ağrıları sonucu hastaneye giden kadın gerçekle röntgen sonucunda karşılaştı.
Evlenme teklifi kabusu Genç adam sevgilisine evlenme teklif etmeye karar verdi. Aldığı yüzüğü tatlının içerisine saklayan adam hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Kadın pastanın içindeki yüzüğü fark etmedi ve yuttu. Adam, evlilik sürprizi için tatlıda yüzük olduğunu anlatmaya çalışsa da kadın ikna olmadı. Mide ağrıları sonucu hastaneye giden kadın gerçekle röntgen sonucunda karşılaştı.
Herkesin başına gelebilir

                                    
                                    Çok sayıda insan, ağızda tutması gereken termometreyi yanlışlıkla yutuyor. Termometrenin içindeki cıva ise insan bedenine ciddi zararlar verebiliyor.
Herkesin başına gelebilir Çok sayıda insan, ağızda tutması gereken termometreyi yanlışlıkla yutuyor. Termometrenin içindeki cıva ise insan bedenine ciddi zararlar verebiliyor.
Aman dikkat!

                                    Çengelli iğne yutmak gerçekten çok tehlike bir durum. Bir de iğnelerin uçları acıksa ölümcül sonuçlar doğurabilir. Bir çocuk aynı anda 4 tane açık uçlu çengelli iğneyi yuttu. Ailesinin durumu erken fark etmesiyle, çocuk ölümden döndü.
(Kaynak: thethings.com)
Aman dikkat! Çengelli iğne yutmak gerçekten çok tehlike bir durum. Bir de iğnelerin uçları acıksa ölümcül sonuçlar doğurabilir. Bir çocuk aynı anda 4 tane açık uçlu çengelli iğneyi yuttu. Ailesinin durumu erken fark etmesiyle, çocuk ölümden döndü. (Kaynak: thethings.com)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >