Terör örgütüne gözdağı: Çekilme olmazsa başlarını ezmeye devam ederiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saatin bittiği dakika harekata kaldığımız yerden devam ederiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saatin bittiği dakika harekata kaldığımız yerden devam ederiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada terör örgütlerinin sınırdan çekilmesiyle ilgili "Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de toplu açılış töreninde konuştu. ABD-Türkiye arasında mutabakata varılan teröristlerin çekilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

"Vurup geçmek gerekiyorsa onu da yaparız"

Ne diyoruz biz sınırlarımız boyunca uzanan bir terör koridoruna izin vermeyeceğiz. Ülkemizdeki Suriyeliler için evlerine dönmeleri için gereken güven şartlarını sağlayacağımızı söylüyoruz. Askeri olarak vurup geçmek gerekiyorsa onu da yapıyoruz.

"Biz terör örgütüyle masaya oturacak kadar alçalmadık"

  • Maalesef son 9 günde ülkemize karşı her türlü çirkinlik sergilendi. Yüzlerdeki maskeler düştüğü için kimin kim olduğunu gördük. Biz terör örgütüyle masaya oturacak kadar alçalmadık. Devlet devletle masaya oturduk. Terör örgütüyle masaya oturacak kadar alçalmadık. Birileri oturuyor. Varsın otursunlar. Terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ifşa ettik.

"Hedefimizde sadece teröristler var"

Amacımız bu bölgede kimseyle çatışmak olmadığını belirttik. Hedefimizde sadece teröristlerin olduğunu söyledik.

Salı gecesi süre bitiyor. Vardığımız mutabakatı yazılı bir şekilde 13 maddelik kağıda döktük. 120 saatte mutabık kaldık.

  • Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >