Teröristin elinde tuttuğu gülün sırrı çözüldü

Terörist kaçarken elinde gül olduğu görülüyor
Terörist kaçarken elinde gül olduğu görülüyor

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'in kaçarken elinde tuttuğu güllerin sırrı çözüldü. Albashır'in patlamanın yaşandığı bankta oturduğu sırada gül satan bir kadının yanına yaklaşarak gülleri uzattığı, Albashır'in gülleri almak istemeyince çiçekçinin ısrar ettiği ve kadın teröristin de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri satın aldığı belirtildi.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü meydana gelen terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybederken, 81 vatandaşımız da yaralandı. Kanlı saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri Suriye asıllı terörist Ahlam Albashır'ı Küçükçekmece'de saklandığı evde kıskıvrak yakaladı.

Albashır'in yakalanmasının ardından soruşturmayı derinleştiren İstanbul Emniyeti, 1200 kamera görüntüsünü incelerken dikkat çeken bir kareyle karşılaştı. Kadın teröristin bombayı bıraktıktan sonra kaçarken elinde bir gül tuttuğu fark edildi. Albashır'in elinde tuttuğu gülle bir mesaj mı vermek istediği büyük merak konusu olurken, olay kısa sürede açıklığa kavuştu.

Güllerin sırrı çözüldü

Albashır'in patlamanın yaşandığı bankta oturduğu sırada gül satan bir kadının yanına yaklaşarak gülleri uzattığı, Albashır'in gülleri almak istemeyince çiçekçinin ısrar ettiği, Albashır'in de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri satın aldığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >