The Batman'in, Robert Pattinson'lu ilk teaserı yayınlandı 🎬📽️🎞️

Batman filminin teaserında özel köstümüyle Robert Pattinson
Batman filminin teaserında özel köstümüyle Robert Pattinson

Ben Affleck’in Robert Pattinson’a devrettiği heyecanla beklenen ‘Batman’ filminin teaserı yayınlandı. Daha genç bir Bruce Wayne izleyeceğimiz ‘Yeni Batman’in merakları giderecek teaserı beklentiyi oldukça yükseltti.

DC’nin en ünlü kahramanlarından olan Batman’i, pek çok farklı oyuncu canlandırdı. En son Ben Affleck ile karşımıza çıkan süper kahramana şimdi ise, Alacakaranlık ve Harry Potter ve Ateş Kadehi gibi filmlerle dünyaya kendini tanıtan Robert Pattinson hayat verecek.

Batman hayranlarının belli bir kitlesi Robert Pattinson’un ‘Yeni Batman’ olmasına tepki gösterdiği aşikar olsa da yayınlanan yeni teaser birçok kişinin fikrini değiştireceğe benziyor.

Dikkat çeken kostüm tasarımıyla Robert Pattinson

Filmin yönetmeni Matt Reeves’in Twitter hesabından yayınladığı The Batman’in ilk teaserında dikkatleri üzerine çeken bir kostüm tasarımıyla Robert Pattinson’u görüyoruz.

Yeni teaser beklentileri artıracak

Christian Bale’den sonra Ben Affleck’le istenilen beğeniye ulaşamayan Batman karakteri, yayınlanan yeni teaserdan sonra hayranlarının beklentilerini önemli bir ölçüde artıracağa benziyor.

Batman 2021'de vizyonda

Robert Pattinson’lu Batman’in çıkış tarihinin 25 Haziran 2021 olduğu ise yapılan açıklamayla belirtilmişti. Henüz hayranlarının 1.5 sene beklemek zorunda olduğu Batman’in senaryosu da ilgi çekici olursa sonunda özlenen bir Batman filmi izleyebileceğiz gibi duruyor.

Robert Pattinson'ın röportajı

Robert Pattinson, The Batman’deki yeni rolünün kendisine Alacakaranlık (Twilight) serisi kadar ilgi getirmesini istemediğini söyledi.

Sunday Today’e konuşan Robert Pattinson, vampir film serisiyle gelen şöhretin “çok ani” olduğunu belirterek The Batman’de bu çılgınlığın tekrarlanması gibi bir dileğinin olmadığını ifade etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >