Toronto’da en iyi film ödülü Aşıklar Şehri’nin oldu

Toronto Uluslararası Film Festivali’nde en iyi film ödülüne Damien Chazelle’nin yönettiği "La La Land / Aşıklar Şehri" isimli film layık görüldü.

41. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde “Halkın Seçimi Ödülü” ismiyle en iyi film ödülünü 2016 yapımı “La La Land” aldı.

En iyi film ödülü
Bu yıl 41'incisi düzenlenen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TİFF) en iyi film ödülünü Damien Chazelle'nin yönettiği "La La Land / Aşıklar Şehri" isimli film aldı.
En iyi film ödülü Bu yıl 41'incisi düzenlenen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TİFF) en iyi film ödülünü Damien Chazelle'nin yönettiği "La La Land / Aşıklar Şehri" isimli film aldı.
Türkiye yer aldı
Cannes Film Festivali'nden sonra en büyük film festivali olarak gösterilen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Türkiye, ilk kez film sektörünün ileri gelenlerinin katıldığı "film marketi"nde yer aldı.
Türkiye yer aldı Cannes Film Festivali'nden sonra en büyük film festivali olarak gösterilen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Türkiye, ilk kez film sektörünün ileri gelenlerinin katıldığı "film marketi"nde yer aldı.
Türkiye adına iki film
Festivalde Türkiye'yi yönetmen Yeşim Ustaoğlu'nun "Tereddüt" ve yönetmen Zeki Demirkubuz'un "Kor" filmi temsil etti.
Türkiye adına iki film Festivalde Türkiye'yi yönetmen Yeşim Ustaoğlu'nun "Tereddüt" ve yönetmen Zeki Demirkubuz'un "Kor" filmi temsil etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >