Tostçu Erol'dan yalanlama: İddialara son noktayı koydu

Tostçu Erol'dan yalanlama: İddialara son noktayı koydu
Tostçu Erol'dan yalanlama: İddialara son noktayı koydu

İnternet dünyasının sevilen ismi Tostçu Erol, hakkında çıkan 'çocuk işçi çalıştırdığı' yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı.

Sosyal medyada çocuk işçi çalıştırdığı yönünde söylentiler dolaşan Tostçu Erol, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.
Konuyla ilgili avukatı aracılığıyla resmi bir açıklama yapan Tostçu Erol, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve bahsi geçen paylaşımlardaki çocuk hakkında yetkili kurumlar nezdinde başvuruların yapıldığını ifade etti.
Tostçu Erol iddiaları yalanladığı o açıklamasından satırbaşları şu şekilde;
Tostçu Erol, son zamanlarda gerek sosyal medya kullanımındaki başarısı gerek yiyecek sektöründeki farklı tarzıyla birçok kişi tarafından tanınmaktadır. Her geçen gün marka değerini yükselten Tostçu Erol, bu işi yaparken aynı zamanda yöremizin örf ve adetlerine uygun bir esnaflık anlayışıyla hareket etmektedir"
Müşteri memnuniyetinin en ön planda tutulduğu müessese, çalışanları konusunda da yardımsever bir amaçla hareket etmektedir. Dayanak olarak gösterilen facebook paylaşımında da yöresel bir dille yazılan 'İlk Etapta Para Soracak Elemanın Gereee Yok…' şeklinde kullanılan ifade sanki ücretsiz işçi çalıştırılıyormuş şeklinde yorumlanarak bir yanlışa imza atılmıştır. Burada kastedilmek istenilenin 'önceliğini para olarak belirleyen elemana ihtiyacımız yok' şeklinde olduğu aşikardır"
Söz konusu haber içeriğinde bahsedilen elemanın da kimlik yaşı 17 olup, herhangi bir okulla ilişiği bulunmamaktadır. Çok yakın zamanda işe başlayan elemanla ilgili olarak yetkili kurumlar nezdinde de başvuru yapılmıştır"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >