Toyota Dünya'da bir ilki Türkiye'de gerçekleştirdi

Toyota Dünya'da bir ilki Türkiye'de gerçekleştirdi​
Toyota Dünya'da bir ilki Türkiye'de gerçekleştirdi​

Wolksvagen'den sonra Dünyanın en büyük 2.otomobil üreticisi olarak kabul edilen Japon menşeli Toyota ülkemizde muhteşem bir ilki gerçekleştirdi.

Eğer otomobil alma niyetinde ve marka tercihiz de Toyota ise artık galerileri vs. ziyaret etmenize gerek yok. Çünkü Japon firmanın geliştirdiği yeni uygulama 'İnteraktif Showroom' sayesinde evinizden ya da başka bir yerden Toyota showroom'una canlı olarak bağlanacak ve modelleri tek tek ayrıntılı olarak inceleyebileceksiniz. Ayrıca satış temsilcileri de bu süreçte size yardımda bulunacak.

Öncelikle telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza Hololens destekli bir görüntülü konuşma uygulaması indirmeniz gerekecek. Böylece müşterilerin galeriye gitmesine gerek kalmayacak, çünkü galeri onların evine gelmiş olacak. Toyota Türkiye İcra Kurulu Başkanı Aki Haydar Bozkurt yaptığı açıklamada; "Toyota ilklerin markasıdır. Bunun en yeni örneği de interaktif showroom uygulamamız. İnteraktif satış gelecek dönemin standartlarını belirleyecek" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >