Türk halkının yakından tanıdığı isim yarışmacı koltuğuna oturdu!

Yıldırım
Yıldırım

Türk halkının yakından tanıdığı usta televizyoncu, Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacı koltuğuna oturdu!

Türk halkının yakından tanıdığı usta televizyoncu Bülend Özveren, Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında torunu için yarıştı.

Yarışmacı olarak katıldı!

                                    Seyircinin, TRT'de sunduğu 'Banko' ve 'Joker' isimli yarışma programlarından tanıdığı duayen sunucu Bülend Özveren, ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına yarışmacı olarak katıldı.
Yarışmacı olarak katıldı! Seyircinin, TRT'de sunduğu 'Banko' ve 'Joker' isimli yarışma programlarından tanıdığı duayen sunucu Bülend Özveren, ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına yarışmacı olarak katıldı.
30 bin lira kazandı!

                                    Toplamda dört joker hakkını da kullanan Özveren, 30 bin lira kazanarak dokuzuncu soruda yarışmadan çekildi.
30 bin lira kazandı! Toplamda dört joker hakkını da kullanan Özveren, 30 bin lira kazanarak dokuzuncu soruda yarışmadan çekildi.
Yarışmacı koltuğunu da deneyimledi!

                                    Yıldırım'ın sunduğu yarışmaya katılan duayen sunucu; 15 yıl sunucu koltuğunda oturduktan sonra yarışmacı olma ruhunu deneyimledi.
Yarışmacı koltuğunu da deneyimledi! Yıldırım'ın sunduğu yarışmaya katılan duayen sunucu; 15 yıl sunucu koltuğunda oturduktan sonra yarışmacı olma ruhunu deneyimledi.
Torunu için yarıştı!

                                    Hem yarışmacı olmayı deneyimlemeyi hem torununu Walt Disney'e gönderebilmeyi amaç edinen usta sunucu, kazandığı parayla ihtiyacı olan bir aileye yardım edebilmeyi de planladığını söyledi.
Torunu için yarıştı! Hem yarışmacı olmayı deneyimlemeyi hem torununu Walt Disney'e gönderebilmeyi amaç edinen usta sunucu, kazandığı parayla ihtiyacı olan bir aileye yardım edebilmeyi de planladığını söyledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >