Türk Kahvesi'ne bu hafta Timur Savcı konuk oluyor

Timur Savcı
Timur Savcı

Bir pazar klasiği haline gelen Türk Kahvesi'nin bu haftaki misafiri film yapımcısı Timur Savcı. Ayşe Böhürler'in sunumuyla gerçekleşen Türk Kahvesi, bugün saat 20.00'da TVNET'te.

Gündemin yoğun ve gerilimli konularından uzak pazar günü kahvenizi alıp entelektüel bir programın keyfine varmak isteyenler için Türk Kahvesi bu akşam saat 20.00'da Ayşe Böhürüler'in sunumuyla TVNET ekranlarında.

Bu hafta Timur Savcı'nın konuk olduğu Türk Kahvesi, bugün ve her pazar saat 20.00'da TVNET ekranlarında.

Timur Savcı

1975 yılında Adana‘da dünyaya gelmiştir. Adana Erkek Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanınca İstanbul’a geldi. 1995 yılında, bir gün sanat yönetmeni olan kuzeninin çekimlerine gitti, platoda çıkan bir krize pratik bir çözüm getirmesi üzerine iş teklifi aldı ve tesadüfen reklam film çekimlerinin yapım asistanı olmuştur.

2002 yılında Asmalı Konak dizisinin Yapım koordinatörü olmuş ve televizyon piyasası onu Asmalı Konak’la tanımış oldu.

İkinci Bahar dizisinde ve Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filminde prodüksiyon amiri olarak çalıştı.
İkinci Bahar dizisinde ve Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filminde prodüksiyon amiri olarak çalıştı.

Mustafa Hakkında Her Şey, Karaoğlan Kara Prense Karşı filmlerinin ve Haziran Gecesi, Kampüsistan, Sağır Oda dizilerinin ortak yapımcılığını yaptı.

Türk televizyon kanallarında gösterime giren popüler bir çok yerli dizinin yapımcılığını üstlenmiştir. Bunlardan en önemlileri; Muhteşem Yüzyıl, Kavak Yelleri, Bir Bulut Olsam, Es Es, Derdest ve Melekler Korusun. Aynı zamanda çeşitli sinema filmlerine de imza atmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >