Turkcell’den enflasyonla mücadeleye destek: İnternet paketleri ikiye katlanıyor!

Turkcell, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na destek olduğunu resmen açıkladı.

Turkcell, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bizzat hazırladığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na verdiği desteği resmiyete döktü. Bu kapsamda, Turkcell kullanıcılarının sahip olduğu internet ikiye katlanacak.

Geçtiğimiz günlerde, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından resmen açıklanan Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na Turkcell de destek verdiğini açıkladı. Turkcell’in yayınladığı destek mesajında, bundan böyle kullanıcılara sunulan internetin iki katına çıkarılacağı ifade edildi. Bu sayede, yıl sonuna kadar, kullanıcılar aynı fiyata iki kat daha fazla internetin sahibi olmuş olacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ‘Enflasyona eksi yönde katkı yapan tek sektör olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.’ ifadelerini kullandı. Turkcell Türkiye için var; Türkiye olmadan Turkcell de var olamaz. diyen Terzioğlu, Turkcell’in tüm dijital altyapısını müşterilerin hizmetine açarak internet kullanımının ikiye katlanacağını da belirtti.

Turkcell, BIP kullanıcılarına 'özel açılan kanal' ve mesaj yoluyla kampanyayı iletti.
Turkcell, BIP kullanıcılarına 'özel açılan kanal' ve mesaj yoluyla kampanyayı iletti.

Kampanya kimler için geçerli?

Bireysel ve kurumsal anlamda tüm faturalı müşteriler ve paketli faturasız aboneler, Turkcell’in Enflasyonla Mücadele Programı’na destek amaçlı oluşturduğu yönergeye ve kampanyaya ulaşabilecek. Ayrıca kampanyadan faydalanmak için 4.5G uyumlu SIM karta sahip olmak gerekiyor. Kullanıcılar Turkcell'in iletişim platformu BiP üzerinden kampanyaya katılabilecek. BiP uygulamasında keşfet bölümünde ‘Enflasyonla Mücadele' kanalını takip etmek kampanyaya katılmak için yeterli.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >