Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi 3-4 Kasım'da Konya'da

Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi
Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi

Girişimci İş Adamları Vakfı'nın her sene İstanbul'da yaptığı Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi'ni bu yıl 3-4 Kasım tarihlerinde Konya'da düzenlenecek.

Girişimci İşadamları Vakfı tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde KOSGEB, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası destekleri ile düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

GZT'nin dijital medya sponsoru olduğu Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi, iki gün sürecek ve sergi alanlarının da yer alacağı organizasyonda; çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler ve '8. GİV Girişimcilik Ödülleri' töreni gerçekleştirilerek iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Üniversiteler, teknoparklar, start-uplar ve Ar-Ge Merkezlerinden girişimcilerin projeleri yatırımcı ile buluşturularak, ulusal ve uluslararası tanıtım imkânlarının en üst düzeyde duyurularının yapılacağı “Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi” 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde (Konya) düzenlenecek.

ZİYARETÇİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN

8. GİV Girişimcilik Ödülleri

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından her yıl, girişimciliği desteklemek ve başarılı girişimcileri desteklemek, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen girişimcileri cesaretlendirmek, basın yayın dünyasında girişimciliğin farkındalığını ve etkinliğini artırmak, girişimciliği destekleyen kamu yöneticiliğini özendirmek amacıyla düzenlenen bir yarışmadır.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2011 yılından itibaren İstanbul’da verilmeye başlayan “GİV Girişimcilik Ödülleri”nin 8’incisini “Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi” programıyla birlikte Konya’da gerçekleştirilecektir.

Ödül kategorisini zenginleştirilerek, çerçevesi genişletilen "GİV Girişimcilik Ödülleri" tüm ekosistemde büyük bir heyecan uyandırmakta ve kamuoyunun ilgisine mazhar olmaktadır. “8. GİV Girişimcilik Ödülleri” bu yıl 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >