Türkiye kenetlendi: Elazığ'daki depremzedeleri duygulandıran mektup

Elazığ'a tüm Türkiye'den yardım paketleri gönderildi
Elazığ'a tüm Türkiye'den yardım paketleri gönderildi

Elazığ'da meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 6,8'lik depremin ardından tüm Türkiye kenetlenmiş durumda. Tüm illerden bölgeye yardım ekipleri sevk edilirken yollanan bir yardım paketinin içinden çıkan mektup ise okuyanları duygulandırdı. Ordu'dan yollanan yardım paketinin içinden çıkan mektupta "Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek" sözleri duygu dolu anlar yaşattı.

Elazığ dün akşam 20.55’te 6,8 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsıldı.Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürerken hem içeriden hem de dışarıdan bölgeye yardım için adeta seferber olundu.

Bölgeye yollanan yardım malzemeleri arasından çıkan bir mektup görenleri duygulandırdı. Ordu'dan Elazığ'a giden yardımların paketlerin içinden çıktığı belirtilen mektupta şu ifadelere yer verildi;

"Canınız yanarsa canımız yanar"

"Elazığ'daki depreme çok üzüldük. Bizleri sarsıntısı bile çok korkuttu, siz ise yıkım yaşamışsınız. Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek. O zaman içimiz daha rahat ederdi. Ama havalar soğuk diye hem battaniye koyduk hem de kardeşliğimizle içiniz ısınsın diye size bunu yazmak istedim. Umarım kaybolmaz ve okursunuz. Bizi yanınızda hissedin. Allah sizi çok korusun. Ordu'dan sizler için dua ediyoruz."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >