Uçlarda yaşamayı sevenlere, nefes kesen ev tasarımları!

Uçurum kenarındaki evler
Uçurum kenarındaki evler

Uçurum kenarına yapılmış sıra dışı ev tasarımları, nefes kesecek türden!

Eğer uçlarda yaşamayı seviyorsanız, maceracı yapılarıyla bu evler tam size göre.

Salobrena'da Casa del Ancantilado

                                    Muhteşem Akdeniz manzaralı bu ev, fantastik romanlardan esinlenmiş türden. İspanya Salobrena'da Casa del Ancantilado adı verilen ev, Gil Bartolome Architects tasarımı.
Salobrena'da Casa del Ancantilado Muhteşem Akdeniz manzaralı bu ev, fantastik romanlardan esinlenmiş türden. İspanya Salobrena'da Casa del Ancantilado adı verilen ev, Gil Bartolome Architects tasarımı.
Cliff House

                                    MacKay-Lyons Sweetapple Architect uçmanın nasıl bir his olduğunu deneyimlemek üzere uçurum kenarında bir ev tasarlamıştır. Atlantik Okyanusu sınırındaki ev, macera severler için oldukça ideal bir adres.
Cliff House MacKay-Lyons Sweetapple Architect uçmanın nasıl bir his olduğunu deneyimlemek üzere uçurum kenarında bir ev tasarlamıştır. Atlantik Okyanusu sınırındaki ev, macera severler için oldukça ideal bir adres.
 Till House

                                    WMR Arquitectos'un Till House adını verdiği tasarı hayran kalınacak türden. Atlantik Okyanusu manzarasıyla büyüleyen evde kullanılan ahşap da, aynı zamanda sıcak bir atmosfer sağlıyor.
Till House WMR Arquitectos'un Till House adını verdiği tasarı hayran kalınacak türden. Atlantik Okyanusu manzarasıyla büyüleyen evde kullanılan ahşap da, aynı zamanda sıcak bir atmosfer sağlıyor.
Matthias Arndt Triangle 

                                    Alman sanat uzmanı Matthias Arndt Triangle Cliff House'u tasarlarken, konseptlere önem vermiş ve akılda kalıcı bir tasarımın olmasını istemiştir. Manzarayı her açıdan görebilmek adına evin etrafı pencerelerle çevrelenmiştir. Manzara izlemek isteyenlerin görmesi gereken mimari yapıların başında da bu ev geliyor.
Matthias Arndt Triangle Alman sanat uzmanı Matthias Arndt Triangle Cliff House'u tasarlarken, konseptlere önem vermiş ve akılda kalıcı bir tasarımın olmasını istemiştir. Manzarayı her açıdan görebilmek adına evin etrafı pencerelerle çevrelenmiştir. Manzara izlemek isteyenlerin görmesi gereken mimari yapıların başında da bu ev geliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >