Ünlü aktör Cüneyt Arkın'ın tedavisi sürüyor

Cüneyt Arkın
Cüneyt Arkın

Yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın tedavisi devam ediyor.

Solunum sıkıntısı sebebiyle hastaneye kaldırılan ünlü aktör Cüneyt Arkın'ın tedavisi devam ediyor. Arkın'ın doktoru Serpil Özsezin, "Cüneyt Arkın düne göre daha iyi. Konuşabiliyor, kahvaltısını yaptı. 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Özsezin, Arkın'ın sağlık durumunun daha iyiye gittiğini belirterek, "Büyük bir kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda KOAH nedeniyle solunumu sıkıntısıyla geldi. 2 gündür yoğun bakımda takip ediyoruz. Makineye bağlamaya ihtiyacımız olmadı çok şükür. Testleri yapıldı. Maske tedavisiyle şu anda dün akşamdan beri daha iyi. Daha rahat. Konuşabiliyor, kahvaltısını yaptı. 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Cüneyt Arkın ve ailesi
Cüneyt Arkın ve ailesi

Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur, sosyal medyada çıkan olumsuz haberlere tepki gösterdi. Kaan Cüreklibatur, "İlk geldiğimizde korkmuştuk ama buraya geldiğimiz andan itibaren inanılmaz bir ilgi gösterdiler. Bugün inanılmaz güzel gördüm. İyileşmiş gördüm. Yarın da inşallah çıkacağız. Kısa zamanda babam da çıkar bir açıklama yapar" ifadelerini kullandı.

Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatur ise, "Çok iyi gidiyor. Daha da iyi olacak. Nefes almakta çok zorlanıyordu. Çok korkuttu bizi. Kültür Bakanımız, Sağlık Bakanımız ve Cumhurbaşkanımız aradı. Çok mutluyum. Allah sağlık verecek. Benim Malkoçoğluma bir şey olmaz" dedi.

Betül Arkın ve Cüneyt Arkın
Betül Arkın ve Cüneyt Arkın

Arkın'ın tedavi olduğu hastanenin sahibi Hayati Arkaz ise, Arkın'ın durumunu yakından takip ettiğini söyledi. Arkın'ın pazar gününden beri tedavi altında olduğunu söyleyen Arkaz, "Geldiğinde bilinci kapalıydı. Yapılan tüm müdahalelerle dün sabah itibariyle şuuru açıldı. Elimi tuttu konuştu benimle. Dün devamlı yanındaydım. Bugün daha iyi. Kendisi hayatı seviyor. Dirençli, tedaviye cevap veriyor. Çok güçlü bir insan. Zannediyorum 2 gün içinde taburcu edip evine göndereceğiz" şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >