Ünlü futbolcu Sami Khedira’dan FIFA 18’e saç eleştirisi

Khedira FIFA 18
Khedira FIFA 18

Real Madrid döneminde uzun saçlarıyla tanınan ünlü futbolcu Sami Khedira, yaklaşık 2 yıldır saçlarını kısa tutuyor. Khedira, bu 2 yıllık kısalığın FIFA 18’in ilgisini çekmemesinden rahatsız…

EA Sports ve KONAMI arasındaki rekabet yalnızca oyun motoru ya da oynanabilirlik üzerinden sürmüyor. İki şirket de birçok farklı konuda “en iyi” olmak için ciddi bir çaba sarf ediyor. Futbol ve oyun tutkunlarını konsol ve bilgisayar başına hapseden FIFA ve PES serileri oyuncuların yüz ve hareket koordinasyonlarını da oyunlarına adapte etmeye çalışıyor. Bu çalışmalarda oynanabilirlik konusunda PES’e fark attığı söylenebilecek olan FIFA’nın biraz daha başarısız olduğu ifade edilebilir. Bu başarısızlık, Juventus’lu ünlü futbolcu Khedira’nın da dikkatini çekmiş durumda.

Reklam anlaşmaları ve işbirlikleri çerçevesinde birçok ünlü takım ve oyuncunun da konsollar üzerinden bu oyunları oynadığını biliyoruz. Barcelonalı oyuncuların geçtiğimiz yıllarda ciddi prodüksiyonlu oyun oynayışları ilgi çekmeyi başarmıştı. Şimdi, Khedira’nın FIFA 18’le ilgili yorumları da ilgi çekiyor. Khedira, FIFA 18’e uzun saçlı Khedira konusunda mizahi bir tweet’le yaklaştı. "Merhaba @EASPORTSFIFA, uzun saçımı sevmeniz beni mutlu ediyor... Ama neredeyse iki yıldır saçım kısa.” diyen Khedira’ya PES 2018’den cevap geldi. PES 2018, reklam yüzü olarak kullandığı Mesut Özil üzerinden Khedira’ya "Sami, #PES2018'de de iyi görünüyorsun. Belki Mesut Özil sana bir oyun hediye eder." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >