Onu kimse tanıyamıyor! Ünlü ismi siz tanıyabildiniz mi?

Serdar
Serdar

Fotoğraftaki gencin kim olduğunu görünce çok şaşıracaksınız!

Fotoğraftaki gence dikkatli baktığınızda hangi ünlü olduğunu anlamak oldukça kolay. Neredeyse hiç değişmemiş yüz hatlarıyla bu ünlü, pop müziğin kralı Serdar Ortaç.

"Babam onunla çalışmamı isterdi"

                                    Pop müziğin kralı Serdar Ortaç, "Çocukken şarkı söylemeyi severdim, insanlar 'Sesin çok güzel' derlerdi; ama önemsemezdim. Babamın torna atölyesi vardı, zamanla işleri büyütüp fabrika açmıştı ve benim de onun yanında çalışmamı istiyordu" diyor.
"Babam onunla çalışmamı isterdi" Pop müziğin kralı Serdar Ortaç, "Çocukken şarkı söylemeyi severdim, insanlar 'Sesin çok güzel' derlerdi; ama önemsemezdim. Babamın torna atölyesi vardı, zamanla işleri büyütüp fabrika açmıştı ve benim de onun yanında çalışmamı istiyordu" diyor.
"Hayatım arayış içinde geçti"

                                    Haydarpaşa Teknik Lisesi mezunu olan Ortaç, "Baktım ki bu işi yapmak istemiyorum, Bilkent Üniversitesi'nde Amerikan Filolojisi okuma bahanesiyle Ankara'ya kaçtım. 800 sayfalık mitoloji kitabını görünce oraya da ait olmadığımı anlayıp İstanbul'a döndüm. Hayatım 23 yaşına kadar arayış içinde geçti" diyor.
"Hayatım arayış içinde geçti" Haydarpaşa Teknik Lisesi mezunu olan Ortaç, "Baktım ki bu işi yapmak istemiyorum, Bilkent Üniversitesi'nde Amerikan Filolojisi okuma bahanesiyle Ankara'ya kaçtım. 800 sayfalık mitoloji kitabını görünce oraya da ait olmadığımı anlayıp İstanbul'a döndüm. Hayatım 23 yaşına kadar arayış içinde geçti" diyor.
İşte değişimi!
İşte değişimi!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >