Ünlü ismin acı günü! 62 yaşındaki ağabeyi hayatını kaybetti

Ferzan Özpetek

Ünlü ismin acı günü! 3 yıldır tedavi gören 62 yaşındaki ağabeyi hayatını kaybetti.

Yönetmen Ferzan Özpetek’in ağabeyi Asaf Özpetek vefat etti. 3 yıldır tedavi gören Özpetek, 62 yaşındaydı. Asaf Özpetek’in cenazesi 5 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Asaf Özpetek hakkında
1956 yılında İstanbul'da doğan Asaf Özpetek orta öğrenimini Işık Lisesi'nde tamamladıktan sonra makine mühendisliği ve MBA diploması aldı. Los Angeles ve İstanbul'da makine mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1993 ile 1998 yılları arasında ATV'de prodüktör olarak çalıştı. 1998 yılında kardeşleri Ferzan Özpetek ve Sıddık Özpetek ile birlikte AFS Film'i kurdu. AFS Film aynı yıl İtalyan ve Fransız ortaklığı ile Harem Suare adlı uzun metraj sinema filminin yapımcılığını üstlenerek sinema sektöründe faaliyete başladı. AFS Film Avrupalı yapımcılarla ortak sinema filmi yapımları, reklam filmi, TV dizisi yapımcılığı ve sinema filmleri ithalatı faaliyetlerinde bulundu.
Asaf Özpetek hakkında 1956 yılında İstanbul'da doğan Asaf Özpetek orta öğrenimini Işık Lisesi'nde tamamladıktan sonra makine mühendisliği ve MBA diploması aldı. Los Angeles ve İstanbul'da makine mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1993 ile 1998 yılları arasında ATV'de prodüktör olarak çalıştı. 1998 yılında kardeşleri Ferzan Özpetek ve Sıddık Özpetek ile birlikte AFS Film'i kurdu. AFS Film aynı yıl İtalyan ve Fransız ortaklığı ile Harem Suare adlı uzun metraj sinema filminin yapımcılığını üstlenerek sinema sektöründe faaliyete başladı. AFS Film Avrupalı yapımcılarla ortak sinema filmi yapımları, reklam filmi, TV dizisi yapımcılığı ve sinema filmleri ithalatı faaliyetlerinde bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >