Ünlü ismin evini böcekler bastı!

Böcek
Böcek

Ünlü ismin lüks sitedeki evini böcekler istila etti!

Mesut Yar, 360’taki sohbet programında format değişikliğine gitti. ‘Mesut Yar ile Laf Çok’, eskiden konuklarını toplu olarak ağırlıyordu, bundan böyleyse tek tek... Yar’ın her konuğuyla sohbeti, hafta içi 23.45’te ekrana gelecek.

Ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleşen 'Mesut Yar ile Laf Çok’ programına konuk olduğunu ve yaşadığı bir anıyı köşesinde yazdı.

Konuk olduğu programın kulisinde Yusuf Güney ve Önder Açıkbaş’la karşılaştığını yazan Eyüboğlu, Açıkbaş'ın komşusu yüzünden Kağıthane’deki lüks bir sitedeki evini nasıl terk ettiğini anlattı.

“Site sakinleri, kedi ölüsü gibi kokan daireden şikayetçi oldu, polis geldi bir şey değişmedi. Ama pis koku gitmediği gibi, çok geçmeden böcekler istila etti evimi. Çünkü komşu dairede oturan ve montajcılık yapacak arkadaş, eve sipariş ettiği yemekleri, çöpe atmadan öylece bırakmış hep. ‘Çöp adam’ komşumun böcekleri, bir gün dairemi basınca, üzerimdeki kıyafetlerle terk ettim evimi. O koku ve böcekler yüzünden öylesine soğudum ki, dairemi kiraya vermek durumunda kaldım. Şimdilik annemde kalıyorum. Çekmeköy’deki evimin kiracısı çıkınca mecburen oraya taşınacağım.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >