Ünlü oyuncu yeni filmi için 10 kilo verdi

Şampiyon filmi başrol oyuncusu Ekin Koç, hayat verdiği karakter için üç ayda 10 kilo verdi.
Şampiyon filmi başrol oyuncusu Ekin Koç, hayat verdiği karakter için üç ayda 10 kilo verdi.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç'un paylaştığı "Şampiyon" filminin hazırlık süreciyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Dizinin başrol oyuncularından Ekin Koç, film için 10 kilo vererek jokey eğitimi aldı.

7 Aralık'ta vizyona girmesi planlanan "Şampiyon" filmi, efsane yarış atı Bold Pilot'ın başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile eşi Begüm Atman arasındaki büyük aşkı anlatıyor.

Halis Karataş'ın hayatını canlandıracak 
Filmde ünlü jokey Halis Karataş'a Ekin Koç, Begüm Atman'a ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman'ı ise, usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor.
Halis Karataş'ın hayatını canlandıracak Filmde ünlü jokey Halis Karataş'a Ekin Koç, Begüm Atman'a ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman'ı ise, usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor.
Jokey rolüne Halis Karataş desteğiyle hazırlandı 
Filmin başrol oyuncusu Ekin Koç, 3 ay boyunca hızlandırılmış jokey eğitimi aldı. Aynı zamanda doktor, diyetisyen ve fitness hocası kontrolünde tam 10 kilo veren genç oyuncu, jokey Halis Karataş'la da vakit geçirerek rolüne hazırlandı.
Jokey rolüne Halis Karataş desteğiyle hazırlandı Filmin başrol oyuncusu Ekin Koç, 3 ay boyunca hızlandırılmış jokey eğitimi aldı. Aynı zamanda doktor, diyetisyen ve fitness hocası kontrolünde tam 10 kilo veren genç oyuncu, jokey Halis Karataş'la da vakit geçirerek rolüne hazırlandı.
Ekin Koç kimdir?
21 Haziran 1992 yılında Antalya'da dünyaya gelen Ekin Koç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan 26 yaşındaki Ekin Koç, en son Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır.
Ekin Koç kimdir? 21 Haziran 1992 yılında Antalya'da dünyaya gelen Ekin Koç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan 26 yaşındaki Ekin Koç, en son Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır.
Farah Zeynep Abdullah kimdir?
17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi olan Abdullah, 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da, henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı. Üniversite döneminde 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizi için teklif alan Farah, İngiltere'ye okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrendi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırdı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Kelebeğin Rüyası'nda oynadı. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynadı. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırdı. Ayrıca, oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirdi.
Farah Zeynep Abdullah kimdir? 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi olan Abdullah, 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da, henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı. Üniversite döneminde 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizi için teklif alan Farah, İngiltere'ye okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrendi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırdı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Kelebeğin Rüyası'nda oynadı. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynadı. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırdı. Ayrıca, oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >