Ünlü rapçi Ezhel'e uyuşturucuya özendirmekten dava açıldı

Ezhel
Ezhel

“Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan hakkında açılan davadan beraat eden ünlü rapçi Serkan İpekçioğlu'na yeni bir dava açıldı. İpekçioğlu’nun aynı suçtan 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

“Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan davadan beraat eden ünlü rapçi Serkan İpekçioğlu hakkında yeni bir dava açıldı. İpekçioğlu’nun aynı suçtan 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, ülke genelinde uyuşturucu madde kullanımını özendirme ile ilgili sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlardan hareketle Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca rapor düzenlendiği belirtildi.

Ezhel
Ezhel

Ezhel'in internet üzerinden yayınlanan şarkılarında uyuşturucuyu özendirdiği tespiti yapıldığı kaydedildi. 'Şehrimin tadı', 'Küvet' ve 'Alo' isimli şarkılarında uyuşturucu maddeyi özendirdiği vurgulanan iddianamede, İpekçioğlu'nun evinde aramalar yapıldığı ve kan örneğinin de alındığı anlatıldı.

Ne olmuştu?

'Ezhel' adıyla tanınan, şarkı videoları milyonlarca kişi tarafından izlenen ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ezhel mahlasını kullanan Sercan İpekçioğlu, "Müptezel" "İmkansızım" "Şehrimin Tadı" şarkılarıyla tanınıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >