Ünlü sanatçıdan şoke eden hareket! Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı

Mehmet Akif
Mehmet Akif

Ünlü sanatçı 2011 yılında satın aldığı İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı!

Türk pop müziğinin ünlü ismi Sezen Aksu, 350 bin TL’ye aldığı İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un Beylerbeyi’ndeki evini, oturmaktan vazgeçip sattı.

Kiraya vermişti!
Mehmet Akif Ersoy’un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi’nde yaşadığı satın alıp içerisinde geniş çaplı bir tadilat çalışmasına girişen Sezen Aksu, bu yüzden komşularının da tepkisini çekmişti. Abdullah Ağa Hamamı Sokak’ta bulunan yalının her köşesini kendi zevkine göre yenilemek isteyen Aksu, 500 bin lira masraf yapmış ve evi baştan aşağı değiştirmişti. Evi kendi zevkine göre değiştirmesine rağmen, ardından 5 bin dolara kiraya vermişti.
Kiraya vermişti! Mehmet Akif Ersoy’un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi’nde yaşadığı satın alıp içerisinde geniş çaplı bir tadilat çalışmasına girişen Sezen Aksu, bu yüzden komşularının da tepkisini çekmişti. Abdullah Ağa Hamamı Sokak’ta bulunan yalının her köşesini kendi zevkine göre yenilemek isteyen Aksu, 500 bin lira masraf yapmış ve evi baştan aşağı değiştirmişti. Evi kendi zevkine göre değiştirmesine rağmen, ardından 5 bin dolara kiraya vermişti.
Mehmet Akif Ersoy’un evini sattı!

                                    Türk müziğinin dev ismi Sezen Aksu, 350 bin TL’ye aldığı İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un Beylerbeyi’ndeki evini, oturmaktan vazgeçip sattı.
Mehmet Akif Ersoy’un evini sattı! Türk müziğinin dev ismi Sezen Aksu, 350 bin TL’ye aldığı İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un Beylerbeyi’ndeki evini, oturmaktan vazgeçip sattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >