Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan akıllara durgunluk veren hareket

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan akıllara durgunluk veren hareket
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan akıllara durgunluk veren hareket

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, gideceğimiz yer iki dakika deyip kızını bagaja bindirdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan, görenleri şaşırtan bir hareket geldi. Akalın, kızı Hira'yı bagajına bindirirken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, kendisini çeken gazetecilere, "Aman bu fotoğrafı vermeyin! Sonra neler yazıyorlar... Şimdi uğraşamam, iki adım gideceğiz zaten" diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın
Demet Akalın

Kızına girdiği mağazadan deniz yatağı satın alan Akalın, arabaya binecekleri sırada kızını bagaja bindirdi. Tüm ısrarlara rağmen kızı Hira'nın ön koltuğa oturmasına izin vermeyen Akalın, çocuklarla uğraşmanın zor olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, "Bana bir çocuk daha yap diyorlar, ben biriyle bile uğraşamıyorum" diye konuştu.

Demet Akalın
Demet Akalın

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın
Demet Akalın

23.04.1972 tarihinde Gölcük ilçesinde doğmuştur. Akalın, ilköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun olmuştur. Annesi Şenay Akalın'ın vasıtası ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna girmiş olup Neşe Erberk'in ajansında mankenlik yapmaya başlamıştır. Bu başarısının yanında Günlerden Pazar, Tele Anahtar, Sensiz Olmaz adlı filmlerde rol almıştır. 1998 yılında Sibel adlı dizide rol almış aynı zamanda ilk albümü olan Sebebim yayımlanmıştır. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında yayımladığı Kusursuz 19 albümünü çıkarmıştır. Albüm 147.000 kopya satmış ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahip olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 2013 yılında "Popstar" yarışmasında Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Serdar Ortaç ile jüri üyeliği yapmıştır. Ağustos 2015'de başlayıp 27 Eylül 2015'de son bulan Rising Star Türkiye isimli ses yarışmasında Fuat Güner, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal ile jüri koltuğunu paylaşmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >