Ünlü sunucu Alp Kırşan, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu

Alp Kırşan

Ünlü sunucu Alp Kırşan, müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

Ünlü sunucu Alp Kırşan, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile evli olan Kırşan, paylaştığı aile fotoğrafında eşinin hamile olduğu haberini duyurdu. Kırşan, fotoğrafın altına, "Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz." notunu düştü.

Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz 💚❤️

Alp Kırşan (@alpkirsan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Alp Kırşan hakkında
3 Kasım 1979’da İstanbul Levent'te ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi vardır. Babası eski futbolculardandır. 2000 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve Best Model of World yarışmasında üçüncü olarak mankenlik kariyerine başlamıştır. 2005'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda "Oyunun Oyunu" oyununda sahne alarak profesyonel oyuncu oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak kamera karşısına geçti. Eski manken ve oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile evlidir.
Alp Kırşan hakkında 3 Kasım 1979’da İstanbul Levent'te ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi vardır. Babası eski futbolculardandır. 2000 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve Best Model of World yarışmasında üçüncü olarak mankenlik kariyerine başlamıştır. 2005'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda "Oyunun Oyunu" oyununda sahne alarak profesyonel oyuncu oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak kamera karşısına geçti. Eski manken ve oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile evlidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >