Ünlüler camiasını yasa boğan ölüm haberi: Egemen Töreli hayatını kaybetti

Ünlü astrolog, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda yatan komedyen Mehmet Ali Erbil'in de yakın arkadaşıydı.
Ünlü astrolog, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda yatan komedyen Mehmet Ali Erbil'in de yakın arkadaşıydı.

Ünlü isimlerin astroloğu 51 yaşındaki Egemen Töreli'ye Çorlu'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonet çarptı. Ünlü astrolog, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Ünlü astrolog Egemen Töreli'nin trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiği haberi, gündemde büyük etki yarattı. Haber üzerine, Egemen Töreli kimdir konusu merak edilenler listesine girdi. İşte Egemen Töreli'nin merak edilen hayatı...

Ünlü astrolog, manken Tuğba Özay'ın da en yakın arkadaşları arasındaydı.
Ünlü astrolog, manken Tuğba Özay'ın da en yakın arkadaşları arasındaydı.

Ünlü astrolog Egemen Töreli, Çorlu'da yolun karşısına geçmek isterken M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı.

Karşıdan karşıya geçmek isteyen 51 yaşındaki ünlü astrolog Egemen Töreli'ye çarpan kamyonet, elektrik direğini de devirdi.
Karşıdan karşıya geçmek isteyen 51 yaşındaki ünlü astrolog Egemen Töreli'ye çarpan kamyonet, elektrik direğini de devirdi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Egemen Töreli kimdir?

                                    23 Nisan 1967'de doğan Egemen Töreli'nin, ismi de doğum tarihinden esinlenerek konuldu. Aslen Tekirdağ, Çorlu doğumlu olan Egemen Töreli, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Tekirdağ’da tamamlayıp ardından Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.
Egemen Töreli kimdir? 23 Nisan 1967'de doğan Egemen Töreli'nin, ismi de doğum tarihinden esinlenerek konuldu. Aslen Tekirdağ, Çorlu doğumlu olan Egemen Töreli, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Tekirdağ’da tamamlayıp ardından Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.
Kısa zamanda medyatik oldu

                                    Yurt dışında astronomi ve parapsikoloji eğitimi de alan Egemen Töreli, 1995 yılında basın medya ile tanıştı. 1985 yılından bu yana burçlar ve astroloji ile iç içe olan Egemen Töreli, 2007 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan 'Orada Neler Oluyor' isimli program ile gündem oldu.
Kısa zamanda medyatik oldu Yurt dışında astronomi ve parapsikoloji eğitimi de alan Egemen Töreli, 1995 yılında basın medya ile tanıştı. 1985 yılından bu yana burçlar ve astroloji ile iç içe olan Egemen Töreli, 2007 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan 'Orada Neler Oluyor' isimli program ile gündem oldu.
Çok sayıda ünlü isimle çalıştı

                                    Ardından Seda Sayan ile sabah programları ve evlilik programları ile medyada yer almaya devam eden Töreli'nin, farklı internet siteleri ve dergilerde de yazıları yayınlandı.
Çok sayıda ünlü isimle çalıştı Ardından Seda Sayan ile sabah programları ve evlilik programları ile medyada yer almaya devam eden Töreli'nin, farklı internet siteleri ve dergilerde de yazıları yayınlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >