Valbuena transfer iddialarına ‘FIFA’ ile cevap verdi

​Valbuena transfer iddialarına ‘FIFA’ ile cevap verdi

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mathieu Valbuena, Fransız basınında gündeme gelen ‘Fenerbahçe’den ayrılıyor.’ Ve ‘Fenerbahçe satış listesine koydu.’ Haberlerine FIFA 19 etiketiyle cevap verdi.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon başında Olympique Lyon’dan transfer ettiği kanat oyuncusu Mathieu Valbuena hakkında çok sayıda transfer söylentisi her gün gazete manşetlerini süslemeye devam ediyor. Aykut Kocaman yönetiminde ilk 11’e girmekte zorlanan ve bu nedenle birçok farklı olumsuz iddiayla karşılaşan Valbuena için Fransız basınında çıkan son yorumlar onun başka bir takıma transfer olacağını iddia ediyordu. Basında çıkan "Fenerbahçe satılık listesine koydu" haberlerine tepki gösteren Valbuena, attığı tweet ile iddiaları da yanıtlamış oldu.

'FIFA mı FM mi?'

Yıldız futbolcu, bahsi geçen haberlerden bir tanesini Twitter hesabından paylaşarak "FIFA'da mı yoksa Football Manager'da mı?" notuyla paylaştı. Haberleri bu şekilde tiye alan Valbuena, FIFA 19 etiketi de kullandı. Instagram’ın yeni soru sorma özelliğini de kullanan Valbuena, Instagram Hikayeler bölümünde bölümünde de benzeri bir paylaşım yaptı ve popüler sosyal ağın yeni soru sorma özelliğini kullanarak takipçilerine "FIFA mı ve FM mi" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >