Volkswagen'in en iyi otomobili olacak: Arteon'un resmi görselleri yayınlandı

 ''Fastback'' yapıya sahip otomobilin ''1700'' litrelik bir bagaj kapasitesinin olacağı bekleniyor.
''Fastback'' yapıya sahip otomobilin ''1700'' litrelik bir bagaj kapasitesinin olacağı bekleniyor.

Volkswagen Cenevre otomobil fuarında tanıtacağı merakla beklenen yeni otomobili Arteon'un görsellerini yayınladı. Görsellere bakılırsa Volkswagen, Passat'tan daha iyi bir modelle geliyor.

olkswagen'in yeni modeli ''Arteon'un'' tanıtımına çok az bir zaman kaldı. Bu yıl 87. düzenlenecek ''Cenevre Otomobil Fuarı'nda'' tanıtılacak otomobilin resmi medya hesap üzerinden ilk görselleri paylaşıldı. İlk bakışta ''LED'' ön farlar ve ön farlarla birleşen ızgara çizgisi göze çarpıyor. Geniş bir üçüncü ''spot lambası'' da oldukça etkileyici bir görüntü oluşturuyor.

Markanın en iyi otomobili olarak bilinen Passat'tan daha lüks olacak Arteon ''en son nesil sürüş yardım sistemlerine'' sahip olacak. ''Fastback'' yapıya sahip otomobilin ''1700'' litrelik bir bagaj kapasitesinin olacağı bekleniyor.


Arteon'da olması beklenen özellikler arasında ''7 ileri çift kavramalı'' şanzıman ve 4Motion dört tekerlekli çekiş de var. Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak otomobilin ''yaz aylarında'' satışa sunulacağı bekleniyor.









Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >