WhatsApp her kullanıcıya özel duvar kağıdı özelliğini test ediyor

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp, tüm sohbetler için ayrı ayrı duvar kağıdı belirlemeyi sağlayan özelliği test ediyor.

Şu an Android için beta kapsamında sunulan özellik, her sohbetin arka planına ayrı bir renk ya da görsel yerleştirmeyi sağlıyor.

Önümüzdeki süreçte bu özelliğin final sürüme ulaşmasıyla tüm kullanıcılar için hayata geçmesi bekleniyor.

Güvenliği artırmak için güncellemelere devam eden WhatsApp, bir yandan da özelleştirme seçeneklerini artırıyor. WhatsApp Web'e parmak izi okuma sistemini getiren özelliğin ortaya çıkmasından sonra kısa süre önce sohbete özel duvar kağıdı sistemi de netleşti.

Şu anda beta aşamasında

WhatsApp, duvar kağıdını değiştirmek isteyen kullanıcılara iki farklı seçenek sunuyor.
WhatsApp, duvar kağıdını değiştirmek isteyen kullanıcılara iki farklı seçenek sunuyor.

Android için yayınlanan 2.20.200.11numaralı beta güncelleştirmesi, her sohbet için ayrıca duvar kağıdı belirlemeyi sağlıyor. Böylece tek bir renk ya da fotoğrafın yanı sıra sohbetlere ayrı ayrı özel olarak görseller tanımlanabiliyor.

Kişiselleştirme seçeneklerine önem veren kullanıcılar için bu tip güncellemeler çok daha önemli. Az önce de bahsettiğimiz sürüm numarasına sahip beta güncellemesini yükleyen kullanıcılar gerekli düzenlemeyi yaptığında kullanıcıların karşısına iki farklı seçenek geliyor. Bu sayede renk ve görseli yalnızca aktif sohbet için belirleyebilir ya da alttaki seçenek sayesinde tüm sohbetlere aynı arka planı uygulayabilirsiniz.

Böylece arkadaşlarınıza, aile bireylerinize ya da diğer kişilere özel duvar kağıtları belirleyip WhatsApp'ı özelleştirebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >