Windows 10 Telefonunuz uygulamasına yeni özellikler eklendi

Telefonunuz
Telefonunuz

Bilgisayar ve Android akıllı telefonlar arasında köprü görevi gören Telefonunuz uygulaması güncellendi.

Yeni sürümle birlikte sisteme 3 özellik ekleniyor. Bunlar arasında fotoğraf ve video galerisinin doğrudan bilgisayardan düzenlenebiliyor olması ilk sırada yer alıyor.

Sık aralıklarla güncellenen Microsoft Telefonunuz uygulaması, her yeni sürümle birlikte bir dizi özellik sunmaya devam ediyor.

  • Microsoft Telefonunuz: Windows ve Android akıllı telefonlar arasında bir köprü görevi gören Telefonunuz uygulaması, mesajları alıp göndermeye; bildirimleri doğrudan bilgisayar üzerinden kontrol ederek Android cihazdaki fotoğraf ve videolara bilgisayardan erişmeyi sağlıyor.

Windows Telefonunuz uygulaması yeni sürümle birlikte çok daha yetenekli hale geliyor.

Windows için geliştirilen Telefonunuz uygulaması artık çok daha kullanışlı hale geliyor. Zira yeni sürümle birlikte uygulamaya tam olarak 3 yeni özellik ekleniyor. Bunlar arasında ilk sırada ise fotoğraf galerisinin bilgisayar üzerinden düzenlenebilmesi geliyor. Böylece hem fotoğraflar hem de videolar bilgisayardan silinebiliyor. Yani telefondan fotoğraf galerisini taramak yerine bu işlem de bilgisayara taşınmış oluyor.

Bir diğer husus yine basit ama işlevsel bir çözüm. Artık uygulama, sistemin başlamasıyla birlikte otomatik olarak arka planda çalışabiliyor. Yani bunun için de ayrıca bir seçenek barındırıyor.

Son olarak uygulamaya bir de 'Neler Yeni?' isimli bir sayfa dahil edilmiş durumda. Tahmin edebileceğiniz üzere bu sayede de uygulamaya güncellemeyle eklenen yenilikler görülebiliyor. Böylece yeni sürümle alakalı ayrıntılara erişilebiliyor.

Telefonunuz (Windows 10)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >