Xiaomi, 1 Nisan'a hazırlanıyor: '20 yeni ürün'

Xiaomi, 1 Nisan'a bomba gibi bir giriş yapacak.

İlk etapta '1 Nisan şakası' gibi görünse de Xiaomi, iddiaların gerçekliğini resmen doğruladı. Çinli şirket, 1 Nisan itibariyle tam 20 yeni ürün tanıtacak...

Mi Fan Festivali'ne sayılı günler kala, Xiaomi'nin festivale güçlü bir giriş yapacağı iddiaları yüksek sesle dillendiriliyor. İlk etapta yalnızca Redmi 7 ve birkaç minik ürünle gerçekleşeceği iddia edilen lansman, şirketin paylaştığı son görselle bambaşka bir boyuta sürüklendi.

Xiaomi'nin yayınladığı, 20 yeni ürün heyecanını artıran görsel.
Xiaomi'nin yayınladığı, 20 yeni ürün heyecanını artıran görsel.

Xiaomi, resmi hesabından yayınladığı fotoğrafla, tamı tamına 20 yeni ürünü tanıtacağı açıklamasını yaptığı anda birçok Twitter kullanıcısı sosyal medyada 'merak içerikli' paylaşımlar yapmaya başladı. Yine sosyal medyada dolaşan iddialara göre Mi Notebook, VR sanal gerçeklik gözlüğü, Mi Walkie Talkie telsiz, baskül, termometre ve bir dizi elektronik ürün 1 Nisan günü teknoloji meraklılarıyla buluşmuş olacak. Xiaomi ayrıca, Çin merkezi müdürü Wang Yuan’ın ev sahipliğini yapacağı etkinlikte, özel Mi 9 Roy Wang Edition’ın da duyurusunu yapacak.

Xiaomi, yeni ürünlerle rekabeti bambaşka bir boyuta taşıyabilir.
Xiaomi, yeni ürünlerle rekabeti bambaşka bir boyuta taşıyabilir.

Ya şaka çıkarsa?

1 Nisan'ın 'troll şakası' çıkma ihtimaline rağmen Çinli şirkete güvendiğimizi ve yeni ürünlerin tanıtılmasını beklediğimizi belirtelim. GZT Teknoloji ekibi olarak süreci takipteyiz. :)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >