Yakın arkadaşı Egemen Töreli'nin ölüm haberini alan Hatice: 'Çok ani oldu'

Ünlü şarkıcı Hatice, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 51 yaşındaki astrolog Egemen Töreli'nin ölüm haberiyle büyük bir sarsıntı yaşadığını açıkladı.
Ünlü şarkıcı Hatice, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 51 yaşındaki astrolog Egemen Töreli'nin ölüm haberiyle büyük bir sarsıntı yaşadığını açıkladı.

Ünlü isimlerin astroloğu 51 yaşındaki Egemen Töreli'ye Çorlu'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonet çarptı. Yakın dostu astrolog Egemen Töreli'nin trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrenen şarkıcı Hatice, telefonla bağlandığı magazin programında hıçkırıklara boğuldu.

51 yaşındaki ünlü astrolog Egemen Töreli, yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yakın dostunun ölüm haberini alan şarkıcı Hatice, Kanal D ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlandı; ancak ünlü isim ağlamaktan konuşamadı.

  • "İki gün önce konuştum radyosunda şarkımı paylaştı. İnanmıyorum şu an spordayım yere yıkıldığım bir haberdi. Çok ani bir ölüm oldu. Bugün kandil Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Uzun yıllardır arkadaşız son beş yıldır sıkı dosttuk çok yakındık. Çok acı ve hicap duyuyorum. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin."
En yakın arkadaşıydı
Yakın dostunun ölüm haberini spor salonunda alan Hatice, gözyaşları içinde canlı yayına bağlanarak bunun çok ani bir ölüm olduğunu ve şok içinde olduğunu söyledi.
En yakın arkadaşıydı Yakın dostunun ölüm haberini spor salonunda alan Hatice, gözyaşları içinde canlı yayına bağlanarak bunun çok ani bir ölüm olduğunu ve şok içinde olduğunu söyledi.
Önce Töreli'ye, sonra direğe çarptı
Ünlü isimlerin astroloğu Egemen Töreli, Çorlu'da yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı.
Önce Töreli'ye, sonra direğe çarptı Ünlü isimlerin astroloğu Egemen Töreli, Çorlu'da yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ünlü isim, bugün defnedilecek
Ünlü astrolog Egemen Töreli, bugün ikindi namazına müteakiben Çorlu Garaj Camii'nde defnedilecek.
Ünlü isim, bugün defnedilecek Ünlü astrolog Egemen Töreli, bugün ikindi namazına müteakiben Çorlu Garaj Camii'nde defnedilecek.
"Duydum, yıkıldım"
"Duydum ve yıkıldım😔 benim canım kalbinde asla gram kötülük barındırmayan ve herkes için iyi düşünen dünya tatlım 🌺sende artık benim dualarımda olacaksın Peygamber efendimizin doğduğu bu günde ayrılığın beni üzsede senin adına mutluyum rahat uyu mutlu ol gittiğin yerde sen benim en tatlı tontişim olarak hatırlanacaksın ezberimde."
"Duydum, yıkıldım" "Duydum ve yıkıldım😔 benim canım kalbinde asla gram kötülük barındırmayan ve herkes için iyi düşünen dünya tatlım 🌺sende artık benim dualarımda olacaksın Peygamber efendimizin doğduğu bu günde ayrılığın beni üzsede senin adına mutluyum rahat uyu mutlu ol gittiğin yerde sen benim en tatlı tontişim olarak hatırlanacaksın ezberimde."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >