Yalnızca kız babası olanların yaşayabileceği eşsiz deneyimler

Baba ile kızı arasındaki sevgi her zaman çok özeldir.

Bir erkeğin hayatı ne zaman anlam kazanır hiç düşündünüz mü? İlk aşkını bulduğunda mı evlendiğinde mi? Hayır!

Bir erkek baba olduğu anda değişir… Bir erkeğin kalbi mini minicik bir melek için çarpmaya başlar. “Kız ya da erkek fark etmez. Yeter ki sağlıklı olsun” anne ve babaların en büyük dualarındandır. Elbette anne ve babalar için bir çocuğun cinsiyeti değil, onun varlığı kıymetlidir. Ancak babalar için kızları ayrı bir öneme sahiptir.

Bir kızın ilk aşkı babasıdır
Babalar için kız çocukları ne kadar değerliyse, çocuklar için de babalar o kadar önemlidir. Bir kız çocuğu annesiyle keyifli vakit geçirse de babasıyla arasında farklı bir bağ vardır.
Bir kızın ilk aşkı babasıdır Babalar için kız çocukları ne kadar değerliyse, çocuklar için de babalar o kadar önemlidir. Bir kız çocuğu annesiyle keyifli vakit geçirse de babasıyla arasında farklı bir bağ vardır.
“Bensiz dışarı çıkamazsın baba”
Bir baba dışarı çıkarken arkasından ağlayan kızının gözyaşlarına kesinlikle dayanamaz. Tüm planlarını iptal eder ve minik kızını parka götürür.
“Bensiz dışarı çıkamazsın baba” Bir baba dışarı çıkarken arkasından ağlayan kızının gözyaşlarına kesinlikle dayanamaz. Tüm planlarını iptal eder ve minik kızını parka götürür.
Gerekirse birlikte evcilik oynanır
Kız çocukları babalarının tüm katı kurallarını yerle bir etme gücüne sahiptir. Bir kız babasıysanız; evcilik de oynarsınız, saçınızı da toplatırsınız.
Gerekirse birlikte evcilik oynanır Kız çocukları babalarının tüm katı kurallarını yerle bir etme gücüne sahiptir. Bir kız babasıysanız; evcilik de oynarsınız, saçınızı da toplatırsınız.
İlk öğretmen
Babalar, kızlarını hayata hazırlama konusunda önemli rol oynarlar. Babalar birçok konuda annelere oranla öğretmen görevi üstlenirler.
İlk öğretmen Babalar, kızlarını hayata hazırlama konusunda önemli rol oynarlar. Babalar birçok konuda annelere oranla öğretmen görevi üstlenirler.
Minik kopyaları olsun isterler
Kız babaları, evlatlarının hayatları boyunca kimseye muhtaç olmadan ayakta durmalarını arzular. Bu nedenle bildikleri her şeyi kızlarına öğretmeye bayılırlar.
Minik kopyaları olsun isterler Kız babaları, evlatlarının hayatları boyunca kimseye muhtaç olmadan ayakta durmalarını arzular. Bu nedenle bildikleri her şeyi kızlarına öğretmeye bayılırlar.
“En iyi kuaför benim babamdır”
Kız babaları, evlatlarıyla ilgili tüm sorumlulukları annelerin üzerine bırakmaz. Gerekirse kızının saçını bile toplar.
“En iyi kuaför benim babamdır” Kız babaları, evlatlarıyla ilgili tüm sorumlulukları annelerin üzerine bırakmaz. Gerekirse kızının saçını bile toplar.
En yakın arkadaş
“Çocuklar büyüdükçe dertleri de büyür” sözü kesinlikle doğru. Bir baba yavaş yavaş genç kızlığa adım atan evladının her türlü derdini dinleyip, ona yol göstermeyi en önemli görevi olarak ilan edebilir.
En yakın arkadaş “Çocuklar büyüdükçe dertleri de büyür” sözü kesinlikle doğru. Bir baba yavaş yavaş genç kızlığa adım atan evladının her türlü derdini dinleyip, ona yol göstermeyi en önemli görevi olarak ilan edebilir.
Muhteşem sohbetler
Yaşınız kaç olursa olsun babanızla sohbet etmek büyük bir mutluluktur.
Muhteşem sohbetler Yaşınız kaç olursa olsun babanızla sohbet etmek büyük bir mutluluktur.
Buruk mutluluk
Bir baba kızını bembeyaz gelinlikle gördüğünde farklı duyguları aynı anda yaşar. Kızının mutlu olmasını canı gönülden isteyen baba, evladının artık başka bir evde yaşayacak olmasını kolay kolay kabullenemez. Koca yürekli babalar ne kadar üzgün olsa da kızlarına bunu yansıtmamak için iyi bir oyuncu gibi rol da yapar.
Buruk mutluluk Bir baba kızını bembeyaz gelinlikle gördüğünde farklı duyguları aynı anda yaşar. Kızının mutlu olmasını canı gönülden isteyen baba, evladının artık başka bir evde yaşayacak olmasını kolay kolay kabullenemez. Koca yürekli babalar ne kadar üzgün olsa da kızlarına bunu yansıtmamak için iyi bir oyuncu gibi rol da yapar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >