Yalnızca şemsiye kullanılarak işlenen 7 cinayet

Şemsiye kullanılarak işlenen cinayetler.
Şemsiye kullanılarak işlenen cinayetler.

Tehlikeli ellerde şemsiye, ölüm saçan bir silaha dönüşüyor.

Evet, yanlış okumuyorsunuz! Geçmişten günümüze kadar birçok cinayette suç aleti olarak şemsiye kullanıldı. İşte, şimdiye kadar şemsiye ile işlenen 7 cinayet;

Göz çıkarma vahşeti

                                    
                                    Yağmurlu havası nedeniyle İngiltere'de neredeyse herkes şemsiye ile dolaşır. Özellikle 1800'lü yıllarda Ada'da şemsiye bir silah olarak kullanılıyordu. O dönemde birçok kavgada şemsiyelerle göz çıkarılmıştı.
Göz çıkarma vahşeti Yağmurlu havası nedeniyle İngiltere'de neredeyse herkes şemsiye ile dolaşır. Özellikle 1800'lü yıllarda Ada'da şemsiye bir silah olarak kullanılıyordu. O dönemde birçok kavgada şemsiyelerle göz çıkarılmıştı.
Kardeş katili

                                    
                                    1909 yılında ABD'nin Chicago kentinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Biri 11 diğeri 5 yaşında olan iki kardeş evde oyun oynuyorlardı. 5 yaşındaki çocuk bir odaya saklandı ve anahtar deliğinden ağabeyini izlemeye başladı. 11 yaşındaki çocuk ise elindeki şemsiyeyi anahtar deliğinden iterek kardeşinin ölümüne sebep oldu.
Kardeş katili 1909 yılında ABD'nin Chicago kentinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Biri 11 diğeri 5 yaşında olan iki kardeş evde oyun oynuyorlardı. 5 yaşındaki çocuk bir odaya saklandı ve anahtar deliğinden ağabeyini izlemeye başladı. 11 yaşındaki çocuk ise elindeki şemsiyeyi anahtar deliğinden iterek kardeşinin ölümüne sebep oldu.
Şemsiye kavgası!

                                    
                                    1906 yılında İtalya'da garip bir olay yaşandı. Michael ve Bernardino’nun şemsiyeleri bir tören sırasında karıştı. İki adam "şemsiye benim" kavgasına tutuştu. Michael, Bernardino'yu şemsiye kullanarak öldürdü.
Şemsiye kavgası! 1906 yılında İtalya'da garip bir olay yaşandı. Michael ve Bernardino’nun şemsiyeleri bir tören sırasında karıştı. İki adam "şemsiye benim" kavgasına tutuştu. Michael, Bernardino'yu şemsiye kullanarak öldürdü.
Beyni delindi

                                    
                                    ABD'nin Indiana eyaletinde 1904 yılında bir cinayet yaşandı. Bir gece polisler, opera binasının önünde bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucunda ölen kişinin kafatasını bir şemsiyenin deldiği ortaya çıktı.
Beyni delindi ABD'nin Indiana eyaletinde 1904 yılında bir cinayet yaşandı. Bir gece polisler, opera binasının önünde bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucunda ölen kişinin kafatasını bir şemsiyenin deldiği ortaya çıktı.
Bıçak değil şemsiye

                                    
                                    18 Nisan 1908'de Güney Galler'de bir restoranda kavga çıktı. Kavgada bıçak ya da silah kullanılmadı. Kavga sırasında bir kişinin elinde bulunan şemsiye olayın kanlı bitmesine neden oldu.
Bıçak değil şemsiye 18 Nisan 1908'de Güney Galler'de bir restoranda kavga çıktı. Kavgada bıçak ya da silah kullanılmadı. Kavga sırasında bir kişinin elinde bulunan şemsiye olayın kanlı bitmesine neden oldu.
Şemsiye Cinayeti

                                    
                                    Tarihe 'Şemsiye Cinayeti' olarak geçen olay 1908 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşandı. Dönemin tanınmış isimlerinden olan Ernest Smith, arabasına binen bir kişinin saldırısına uğradı. Şemsiyeyle sol gözünden yaralanan Smith olayın ardından yaşamını yitirdi.
Şemsiye Cinayeti Tarihe 'Şemsiye Cinayeti' olarak geçen olay 1908 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşandı. Dönemin tanınmış isimlerinden olan Ernest Smith, arabasına binen bir kişinin saldırısına uğradı. Şemsiyeyle sol gözünden yaralanan Smith olayın ardından yaşamını yitirdi.
Şemsiyeli suikast

                                    Bulgar gazeteci Georgi Markov, 1978 yılında Londra'da esrarengiz bir şekilde öldürüldü. Üzerinden 30 yıl geçtikten sonra Markov'un ölüm sebebi açıklandı. Markov yolda yürürken bir kişi tarafından şemsiye ile rahatsız edildi. Ardından da Bulgar gazeteci fenalaştı. 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Markov’un şemsiyeye yerleştirilen zehirli bilye nedeniyle öldüğü açıklandı.
Şemsiyeli suikast Bulgar gazeteci Georgi Markov, 1978 yılında Londra'da esrarengiz bir şekilde öldürüldü. Üzerinden 30 yıl geçtikten sonra Markov'un ölüm sebebi açıklandı. Markov yolda yürürken bir kişi tarafından şemsiye ile rahatsız edildi. Ardından da Bulgar gazeteci fenalaştı. 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Markov’un şemsiyeye yerleştirilen zehirli bilye nedeniyle öldüğü açıklandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / LİSTVERSE