Yaşıtları oyun videoları izlerken o YouTube'da bilim videoları çekiyor: Batu Ülker

​Yaşıtları oyun videoları izlerken o Youtube'da bilim videoları çekiyor: Batu Ülker
​Yaşıtları oyun videoları izlerken o Youtube'da bilim videoları çekiyor: Batu Ülker

Batu Ülker tüm yaşıtlarının aksine ne oyun oynuyor, ne de oyun videoları izliyor. O bilimsel konularla ilgili bildiklerini sahip olduğu YouTube kanalında paylaşıyor

Bugüne kadar yaptığımız haberlerde, Türkiye'den ve Dünya'dan izlenmeye değer birçok YouTube kanalını sizlerle paylaşmaya çalıştık. Bu haberimizde yer vereceğimiz Batu Ülker de izlenmeye değer kanallardan birinin sahibi.

Kaç yaşında olduğunun tam olarak bilmediğimiz ancak 10'lu yaşlarda olduğunu tahmin ettiğimiz genç kardeşimiz Batu Ülker daha bu yaşında edindiği bilimsel bilgileri sahibi olduğu YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor. Yaşıtlarına nazaran yaptığı bu videolarla bir farklılık yaratan Batu, farkında olmasa da ülkemizin bilim alanında gelişmeye açık olduğunun kanıtlarından biri.

Fakat küçük dostumuz Batu, videolarını birkaç ay aralıklarla çekmiş ve son 5 aydır da video yayınlamamış. Yine de hayranları ısrarla onun videolarını bekliyor ve sürekli istekte bulunuyor. Batu'nun kanalına abone olmak istiyor ve videolarını izlemek istiyorsanız buradan erişebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >