Yeni bilgiler geliyor: Samsung Galaxy S8'in kamerası devrim yapacak

Galaxy S8 konusunda her geçen gün farklı bilgiler gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Galaxy S8 özellikle arka kamera konusunda muhteşem özelliklere sahip olacak.

Gün geçtikçe Galaxy S8 ile ilgili farklı bir iddia ortaya atılıyor. Çok kısa bir süre önce Galaxy S8'in ön kamerasıyla ilgili özellikler ortaya çıkmıştı. Yeni gelen bilgiler ise arka kamerayla ilgili.

Galaxy S8 çift lensli arka kameraya sahip olacak
Daha önce Galaxy S8 hakkında gelen bilgileri derleyecek olursak; telefonda Qualcomm Snapdragon 830 ve 835 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB , 128 GB ve 256 GB gibi dahili hafıza seçeneklerine yer verileceği teknoloji yazarları tarafında sıklıkla dile getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde ön kamerası hakkında ortaya çıkan bilgiler ise şöyleydi: Galaxy S8'in kamerasında otofokus özelliği olacak. Çözünürlük konusunda ise Galaxy S8, önceki telefonların aksine yüksek çözünürlüklü bir kameraya sahip olacak.

Haberimizin ana konusuna gelecek olursak; Galaxy S8, arka kamera konusunda radikal bir değişikliğe giderek çift lensli bir kamera kullanacak. Ancak bu çift lensin kullanımı biçimi konusunda herhangi bir ayrıntı yok. Çift lens kullanan diğer telefonları düşündüğümüzde, çift lens genellikle optik zum, geniş açı ve siyah beyaz fotoğraf için kullanılıyor. Samsung'un ise nasıl bir deneyim sunacağı merakla bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >