Yeni internet dizisi Yaşayamayanlar'ın oyuncu kadrosu görenleri şaşırtıyor!

dizi
dizi

Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşayamayanlar'ın kadrosu görenleri şaşırtıyor.

Kiralık Aşk dizisiyle şöhrete kavuşan Elçin Sangu'nun yeni dizisi "Yaşayamayanlar"da popüler oyuncunun rol arkadaşları belli oldu. Başarılı oyuncunun dizideki rol arkadaşları Birkan Sokullu ve Kerem Bursin olacak.

Vampiri canlandıracaklar

Elçin Sangu, dizide en büyük isteği tekrar insana dönüşmek olan "Mia" adında etkileyici bir vampiri, iyi kalpli vampir "Numel"i Birkan Sokullu, "Dmitry" rolünü ise Kerem Bürsin canlandıracak.

Kerem Bursin kimdir?

                                    4 Haziran 1987 tarihinde  dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman. Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.
Kerem Bursin kimdir? 4 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman. Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.
Birkan Sokullu kimdir?

                                    6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıl profesyonel basketbol oynadı.
Birkan Sokullu kimdir? 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıl profesyonel basketbol oynadı.
Elçin Sangu kimdir?

                                    13 Haziran 1985'de İzmir'de doğdu. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.
Elçin Sangu kimdir? 13 Haziran 1985'de İzmir'de doğdu. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >