Yeni iPhone'lar 13 Ekim'de tanıtılabilir

Apple iPhone
Apple iPhone

Yeni nesil iPhone'larla ilgili merak her geçen gün artıyor. Ailenin mini model de dahil olmak üzere dört farklı versiyonla geleceği söylentileri kuvvetleniyor.

Tarih konusunda Apple cephesinden henüz bir açıklama yok. Fakat Time Files'takine benzer bir etkinliğin internet üzerinden 13 Ekim'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Apple, Time Files olarak isimlendirdiği sonbahar etkinliğini birkaç hafta önce düzenledi ve yeni nesil ürünlerini tanıttı. Ancak COVID-19 etkilerinden dolayı bu duyuru tamamen internet ortamında gerçekleşti.

Yeni iPhone'lar arasında iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'in yer alması bekleniyor.
Yeni iPhone'lar arasında iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'in yer alması bekleniyor.

Tanıtılan ürünler arasında en çok merak uyandıranlardan biri altıncı nesil Apple Watch oldu. Zira kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor olması büyük yankı uyandırdı. Bunun dışında uygun fiyatlı Apple Watch SE, Apple One abonelik paketi, sekizinci nesil iPad ve yeni nesil iPad Air de tanıtılan ürünler arasındaki yerini aldı.

Daha önceden de tahmin edildiği ve sızdırıldığı gibi yeni iPhone'lar ise Time Files kapsamında sahneye çıkmadı. Dolayısıyla iPhone'ların gelişi daha da fazla merak edilir oldu. Son bilgilere göre yeni nesil iPhone'lar 13 Ekim'de sahneye çıkabilir. Ardından mağazalara gelmesinin de bir hafta civarında sürebileceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde de bahsedilen 'iPhone 12 ailesi dört model şeklinde gelecek' konusu, The Korea Herald tarafından da doğrulanıyor. Yani aslına bakılırsa iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max bekleniyor da denilebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >