Yeni MINI logosu tanıtıldı

MINI
MINI

BMW, sadece elektrikli otomobil üreten bir markaya dönüştürmek istediği MINI'nin yeni logosunu tanıttı. Sade tasarım, Mart 2018'den itibaren araçlarda kullanılmaya başlayacak.

BMW bünyesine dahil olduktan sonra 2000'de müstakil bir markaya dönüşen MINI, gelecek yıl yeni logosuyla tüketicilerin karşısına çıkacak. Alman dijital medya ajansı KKLD tarafından minimal tasarım anlayışıyla dizayn edilen yeni logo, Mart 2018'den itibaren firmanın yeni otomobillerinde kullanılmaya başlayacak.

Sade logonun markaya yenilikçi bir hava katacağını düşünen BMW, büyük değişiklikler planladığı MINI markasını yeni bir yüzle 2020'ye hazırlıyor.

Elektrikli SUV geliyor

İlk elektrikli otomobilini yukarıdaki konsept referans alınarak geliştirip 2019'da üretmeye başlayacak olan İngiliz otomobil şirketi, takip eden yıllarda küçük SUV kategorisi de dahil olmak üzere birkaç yeni elektrikli çözümle yeşil enerjili araç filosunu genişletecek. BMW'nin i serisi ile platform paylaşımı yapacağı belirtilen MINI, kompakt kategoride elektrikli otomobil piyasasının en iddialı ismi olmak istiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >