Yerli otomobil kontak çevirdi: İlk fotoğraf paylaşıldı

Yerli otomobille ilgili ilk paylaşım yapıldı.
Yerli otomobille ilgili ilk paylaşım yapıldı.

Cuma günü tanıtımı gerçekleştirilecek olan yerli otomobille ilgili olarak Twitter'dan ilk paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, "Türkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı. Her gün 14.30'da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobilin öngörülen tanıtım tarihini 27 Aralık Cuma olarak açıklamasının ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da otomobilin brandalı fotoğrafını Twitter hesabından paylaşmıştı.

Ancak yerli otomobille ilgili bir adım daha atıldı ve Türkiye'nin Otomobili hesabıyla Twitter'dan paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, "Türkiye'nin Otomonili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30'da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobille Osmangazi Köprüsü'nden geçecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobili kullanarak, 27 Aralık Cuma günü Osmangazi Köprüsü'nden geçeceği belirtildi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'na ait araç, gerçek boyutlarında ve çalışan araç olacak. Aracın 2022 yılında üretilmesi ve model sayısının çoğaltılması hedefleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >