Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın jürisi belirlendi

sinema
sinema

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Çevre Korumu Vakfı’nın (TUÇEV) düzenlediği ‘Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması’ kapsamında üniversite öğrencilerine toplam 150 Bin TL ödül dağıtılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla TÜÇEV tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması"nın düzenleneceği bildirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yer alacağı 7 kişilik jüri heyetini önümüzdeki haftalarda açıklayacağız. Yarışma kapsamında birinciye 40 bin lira, ikinciye 30 bin lira, üçüncüye 20 bin lira ödül vereceğiz." ifadelerini kullandı. Mehmet Özhaseki ayrıca, 8 kişiye de mansiyon ödülü olarak 7 bin 500 lira verileceğini de kaydetti.

Başvuruların alındığı yarışmaya katılmak isteyenler, yarışmanın web sayfası "www.yesilbakiskisafilm.com" adresinden 17 Mart 2017'ye kadar ön kayıt yaptırabilecek.

Yarışmanın jürisinde Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından Ediz Hun, Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Engin Altan Düzyatan, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan ve Esra Bilgiç yer alacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >