Zeruj Alışveriş Festivali 70 dev firma ile Ankara'da

Festival yoğun ilgi görüyor
Festival yoğun ilgi görüyor

Muhafazakar kesimin merakla beklediği Zeruj Alışveriş Festivali’nin 27'ncisi bu yıl Ankara'da düzenleniyor. Ortalama 100 bin kişiyi ağırlayan festival bugün ve yarın ziyaretçilerini ağırlayacak. Birçok muhafazakar markanın giyim ve aksesuar ürünlerinin yer alacağı festivalde, çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Türkiye'nin ilk muhafazakar festivali olan Zeruj, bu yıl Ankara Altınpark'da düzenleniyor. 70 dev marka ile Altınpark Expo Center'da düzenlenen festivalde muhafazakar markalar, giyimden aksesuara, ayakkabıdan çantaya kadar binlerce ürünü, uygun fiyatlarla tüketicilere sunuyor.

Bugün ve yarın sürecek olan festivale özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Festivale katılan markalar
Festivale katılan markalar

Ücretsiz servis imkanı

Saat 10:30-21:00 arasında ziyaretçilerini ağırlayan festivalde, ücretsiz servis imkanı da sağlanıyor. Çocuk oyun alanlarının da bulunduğu etkinlik alanında, konserlerden çekilişlere kadar birçok aktivite de gerçekleştiriliyor.

Festivale ücretsiz servislerle gidilebiliyor
Festivale ücretsiz servislerle gidilebiliyor

Zeruj Festivali nedir?

Türkiye’nin ilk kadın temalı alışveriş merkezi olan Zeruj AVM‘nin kurucusu Zehra Özkaymaz tarafından düzenlenen festival, Türkiye Finans ve modanisa.com’un sponsorluğunda yapılıyor. Etkinlik, tesettür modasının en kapsamlı organizasyonlarından biri olarak anılıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >