Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasında erişim sorunu yaşanıyor

Arşiv
Arşiv

Ziraat Bankası müşterileri bu sabah mobil uygulamaya giriş yapamıyor. Ziraat Bankası internet bankacılığında yaşanan erişim problemi Twitter'da da TT oldu. Peki, Ziraat Bankası'ndan ise mobil uygulamadaki arızayla ilgili açıklama geldi.

Ziraat Bankası mobil uygulama neden açılmıyor? Soruları merak konusu oldu. Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığından hesap bilgilerine ulaşmak için giriş yapmaya çalıştığında hata ile karşılaştı. Kullanıcıların işlemleri reddedildi.

Ziraat Bankası'nda 2 gün önce yaşanan sorunun ardından bugün kullanıcılar tekrardan sisteme erişemiyor. Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." uyarısı ile karşılaşıyor. Yaşanan problem Downdetector sitesinde de raporlandı.

Ziraat Bankası'ndan açıklama

Ziraat Bankası sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Ziraat Mobil'de yoğunluk kaynaklı kısmi erişim sorunları yaşanmaktadır. İşlemlerinizi diğer kanallarımızdan sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Gerek servis sağlayıcılarımızla gerekse teknik birimlerimizle sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz.

Yaşanılan erişim sorunu için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz" diyerek yaşanan problemle ilgili müşterilerine açıklamada bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >